Aarhus Fremad byder nye trænere velkommen

Aarhus Fremad kan med glæde meddele, at klubben har sikret sig Frank Krogsdal som klubbens nye assistenttræner og Jens Gjesing som ny 2.holdstræner. Begge er tiltrådt 1/7.

Frank Krogsdal er en velkendt herre på Riisvangen og kender klubben indefra efter flere år som spiller i klubben. Blandt andet med et par sæsoner i Superligaen og flere år i FC Aarhus. Frank har en god trænererfaring fra blandt andet FC Skanderborg og senest IF Lyseng. Vi ser frem til at byde Frank velkommen hjem til Aarhus Fremad, og vi er sikre på, at han passer glimrende ind i det nye trænerteam og i klubbens ånd.

Samtidig byder vi velkommen til tidligere superliga-spiller Jens Gjesing, der skal være klubbens nye 2.holdstræner. Jens er født og opvokset i Aarhus, og har spillet 137 kampe for AGF samt været på ligalandsholdet. Vi er sikre på, at Jens har den rette mentalitet til os, og vi er beærede over, at Jens har takket ja til udfordringen som vores nye 2.holdstræner. Jens kommer til fra Danmarksserien i VSK Aarhus.

Vi glæder os til at se endnu mere til både Frank og Jens på Riisvangen, og vi tror på et udbytterigt og langt samarbejde med begge trænere.

6263339000134650.jpg

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP