Aarhus Fremad forlænger med anfører

Vores allesammens anfører, Emil Hauge, har valgt at forlænge sin aftale, så den nu gælder til 2024. Noget som både klubben og hovedpersonen selv er meget tilfredse med.

Af Mathias Thomsen

Aarhus Fremad har forlænget aftalen med Emil Hauge, med yderligere halvandet år, så den nu gælder til januar 2024, hvilket er til stor glæde for midtbaneprofilen.

”Jeg er sindssygt stolt af at være en del af det projekt, som vi har gang i, hvor vi har løftet vores niveau både på og udenfor banen de seneste år. Og så nyder jeg bare at spille fodbold i klubben for tiden”, siger Emil Hauge, og henviser til det stærke efterår, klubben har haft.

Siden Hauge kom til Fremad i 2018, har den 26-årige anfører spillet 134 kampe i alt, hvilket gør ham til en af de mest rutinerede spillere i truppen, og samtidig en af kulturbærende. En kultur som Emil Hauge vægter højt.

”Den kultur vi har i klubben, både i omklædningsrummet og hos- og med vores fans er bare helt unik. Den får du ikke andre steder”, siger Emil Hauge og fortæller, at der i Fremad både er plads til at udvikle sig som fodboldspiller, men også som menneske.

”Der er mange gode værdier i klubben, som man fra stabens side forsøger at implementere i vores hverdag og den måde vi spiller på. Det er bare mega fedt at være en del af”.

Cheftræner Morten Dahm Kjærgaard lægger heller ikke skjul på, at det har været utrolig vigtigt for klubben at forlænge aftalen med Emil Hauge, som han kalder for ’en af de absolut vigtigste spillere for klubben’. Anføreren er derudover et symbol på Fremads kultur.

”Emil Hauge er anfører og foregangsmand for måden at være på i vores kultur, og måden at tilgå sin fodbold på – både til træning og til kamp. Derudover er han samtidig en spiller, der hele tiden sætter nye standarder for hans eget niveau”, siger Morten Dahm Kjærgaard.

Som så mange andre, ser Emil Hauge utrolig meget frem til det kommende forår. Første tællende kamp for Aarhus Fremads vedkommende er d. 28. februar, hvor holdet endnu en gang skal forsøge at lave en overrasskelse i Sydbank Pokalen. Modstanderen er Superligaens førerhold, FC Nordsjælland.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs FA 2000

Seneste kamp

0 - 1

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP