Aarhus Fremad henter Alexander Jackson Møller

Den tidligere AGF’er Alexander Jackson Møller spillede i sidste sæson for 1. Divisionsklubben Hobro. I denne sæson vender han tilbage til byen, hvor han fik sin fodboldopdragelse. Men i stedet for AGFs hvide trøje, trækker han i denne sæson i Aarhus Fremads gule og sorte spillerdragt.
– Jeg har tidligere trænet lidt med i Aarhus Fremad og har fået et rigtig godt indtryk af klubben. Der er en utrolig god stemning, et godt hold, og så er der nogle dygtige og ambitiøse mennesker i og omkring klubben, siger han.

Aarhus Fremad har i sommerpausen sagt farvel til de centrale forsvarsspillere Mads Rosenberg og Nicholas Gotfredsen, så tilgangen af Alexander Jackson Møller kommer på et godt tidspunkt.
– Jeg skal ind og være med til at styrke defensiven. Trods min unge alder har jeg en del rutine og erfaring, som jeg kan gå ind og bidrage med i arbejdet med at bygge et nyt forsvar op. Derudover vil jeg forsøge at tage ansvar, både på og uden for banen, siger han.

21-årige Alexander Jackson Møller, som kan dække alle pladser i forsvaret, fik som 19-årig officiel debut på AGF’s førstehold. Udover fire superligakampe står han noteret for 29 kampe på de danske ungdomslandshold.
– Jeg føler, at Aarhus Fremad er en klub, hvor jeg fortsat kan blive ved med at udvikle mig. Derudover ser jeg frem til at have en lidt mere fremtrædende rolle på en hold, end jeg har haft de sidste år, siger han.

Alexander Jackson Møller, som fik sin debut i Aarhus Fremad-trøjeni lørdagens udekamp mod Varde, er i første omgang tilknyttet klubben frem til vinterpausen, men vil ikke udelukke, at aftalen kan blive forlænget frem til næste sommer, hvor han påbegynder sit studie på Roskilde Universitetscenter

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP