Aarhus Fremad henter Jakob Poulsen hjem

Aarhus Fremad henter stor profil hjem fra udlandet.

Vi kan med stolthed sige, at vi henter Jakob Poulsen hjem fra Australien. Jakob bliver spillende assistenttræner og ser frem til udfordringen. 

‘Aarhus Fremad er en klub, som jeg altid har holdt øje med. En klub, der har nogle gode sunde værdier og har altid været en form for kultklub. Det projekt, som jeg er blevet præsenteret for, er super og så glæder jeg mig til, at jeg fremover kan cykle til træning og ikke mindst en sign-on-fee på 2 flasker Fremad Gin’ udtaler Jakob Poulsen. 

Aarhus Fremad meddeler, at klubbens økonomi vil blive yderlig presset af denne transfer, men muligheden for at tilknytte Jakob Poulsen var en no-brainer. 

Direktør Lars Kruse: Det presser økonomien voldsomt, men som vores fans synger ‘Nietzsche sagde det: Vi skal alle dø’, men omvendt trøster jeg mig med, at de også synger: ‘Det skal nok gå’. Så beslutningen var ikke så svær, da den lå lige til højrebenet.’

Jakob starter som sportslig konsulent pr. 1/4 indtil han er helt fri i Australien og får nummer 14.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP