Aarhus Fremad indgår samarbejde med OptiMindYou

Aarhus Fremad har indgået et samarbejde med Jón Gregersen, der er ejer af OptiMindYou. OptiMindYou er en sportpsykologisk praksis, der arbejder med mentaltræning, der skal hjælpe enkelte af spillerne i Fremads førsteholdstrup med at udnytte deres fulde potentiale.

Cheftræner Morten Mølkjær er glad for at klubben har indgået et samarbejde med OptiMindYou;
– Vi leder hele tiden efter de ekstra procenter i udviklingen af vores fodboldklub, og her får vi uden tvivl nogle ekstra procenter med tilknytningen af Jón. Vi tror på at den mentale del af spillet skal udvikles endnu mere. Vi træner meget teknisk, taktisk og spillerne individuelt fysisk, nu skal Jón være med til at træne det mentale.

Der er tale om om gensynsglæde, da Morten og Jón tidligere har arbejdet sammen omkring det U17 hold i AGF, der blev danske mestre i sidste sæson.
Jón Gregersen, OptiMindYou, glæder sig meget til samarbejdet, er allerede i forløb med 3 spillere forklarer her lidt om sin rolle:
– Ligesom fysisk, teknisk og taktisk træning er vigtige elementer af at blive en dygtig fodboldspiller, så er der et stigende ønske om at træne mentalt. Både i fodbold og i alle mulige andre sportsgrene.
Min rolle som mentaltræner i Aarhus Fremad er at give spillerne nogle konkrete værktøjer, der kan hjælpe dem med at indfri deres ambitioner.

Med høje ambitioner følger der som regel et stort forventningspres fra omgivelserne og fra én selv. Derfor kommer også frygten og bekymringen om måske ikke at slå til, og udnytte ens fulde potentiale. Det er helt normalt. Men heldigvis er det noget man kan lære at håndtere. Dermed kan spillerne fokusere 100% på at udvikle sig og præstere ude på banen. Og det er bl.a. dette spillerne i Aarhus Fremad kan forvente at blive endnu bedre til.
Personligt ser jeg rigtig meget frem til at arbejde sammen med Aarhus Fremad! Slutter Jón Gregersen

Velkommen til Fremad, Jón

I kan læse mere om OptiMindYou her
Eller besøge OptiMindYous Facebook

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP