Ærgerligt nederlag i Brønshøj

5 minutter omkring pausen blev dyre for Fremad.

Det hele så meget godt ud i de første ca. 40 minutter af opgøret i Brønshøj. Kampen bølgede frem og tilbage, begge hold var nærgående og der var godt gang i tilskuerne på Tingbjerg Idrætspark.
Men i det 39. minut, blev Kasper Hjørngaard i den grad underløbet af en Brønshøj-angriber, alle på stadion troede der ville blive dømt frispark, men dommeren havde åbenbart set situation anderledes. Dette til stor frustration for Fremadspillerne, der ikke kunne lade situationen passerer og i stedet fik Brønshøj for nemt spil i feltet og kunne sikkert bringe sig foran 1-0.
Allerede 4 minutter efter smed Fremad en bold i opspillet, der blev konverteret til en omstilling og et efterfølgende frispark på feltkanten, der kynisk blev sat ind – 2-0 og en kold spand vand i hovedet på de rødklædte fra Fremad.
30 sekunder inde i anden halvleg, så vores ven med fløjten igen anderledes end alle andre på stadion, da han dømte et noget tyndt straffespark til Brønshøj, dette blev sikkert eksekveret til en 3-0 føring.

Dette slog dog ikke drengene ud, Fremad var stærke på bolden og fik presset Brønshøj tilbage. Især Esben Lauridsen var nærgående fra distancen af flere omgange. Vi skulle dog helt hen i det 80. minut, før netop Esben fandt Arfan med en flot stikning og den lille teknikker svigtede ikke. 3-1 – se målet her
Kort efter reduceringen blev Frederik Høgh væltet omkuld i Brønshøjfeltet og fik korrekt tildelt et straffespark som han selv scorede på, 3-2 – se målet her
Det var dog som om at kræfterne slap op her, og Brønshøj kunne spille klogt til slut og trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Tak for support til de medrejste Fremad-fans, der sammen med Brønshøjs ditto skabte en fælles fanfest på tribunen.
De to grupper endte med at feste sammen under kampen, i stedet for at være i mod hinanden. Det er fodbold, det er følelser, det er Fremad!

Foto venligst udlånt af Simon Meyer

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP