Arbejdsdag på Riisvangen

Arbejdsdag d. 18.3 (2) Arbejdsdag d. 18.3 (3) Arbejdsdag d. 18.3 (5)

Lørdag d. 18. marts, på omtrent samme tidspunkt som 1. holdet drog mod Hvidovre for at spille forårets første kamp, mødtes en stor gruppe af Aarhus Fremads faste frivillige hjælpere for at gøre lokalerne forårsklare.
I løbet af formiddagen kom og gik mere end 20 mennesker som alle gerne ville give en hånd med. Gulvene blev renset og olieret, alt i køkkenet blev rengjort og sorteret, skrald blev kørt væk og Fremadloungen blev rengjort.
Det var en af de dage hvor man var både glad og stolt over at være Aarhus Fremad mand/k. Alle, uden undtagelse, arbejdede med et smil på læben og gjorde hvad de kunne for at vi kunne nå det hele og mere kan man ikke forlange. Kl. 13:00 var vi nået i mål, så direktøren tændte op i grillen samtidig med at fadølsanlægget blev åbnet.

Tak til alle fremmødte for et supergodt stykke arbejde. Det var ganske enkelt en fremragende dag på Riisvangen med godt humør og god stemning. Nu håber vi så, at de mange der bruger klubbens faciliteter i hverdagen også er glade for vores arbejde.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP