BDO er kommet på 6 af vores nye trøjer

BDO, som har valgt at udvide samarbejdet med os, er den seneste sponsor, som vi har fået på maven af vores trøje. Revisionsvirksomheden har været sponsor i Aarhus Fremad i mange år, hvor de senest i foråret, var med til at gøre vores træningslejr til Tyrkiet til en realitet. I forbindelse med at de er kommet på vores nye trøje, har vi snakket med Morten Trap Olesen, som er Senior Partner i BDO i Aarhus. Hvorfor BDO har valgt at udvide deres samarbejde med Fremad, forsøger Morten at sætte ord på:

”Det har vi gjort i samarbejde med andre gode virksomheder, der er gået ind og støttet op om projektet. Vi synes, at netop projektet, der er gang i klubben, er spændende, hvor der bl.a. er kommet kontraktfodbold i 2020. Derudover er klubben drevet af gode mennesker, der gør meget for både klubben, spillerne og sponsorerne, og det bakker vi op om.”

Morten er selv Aarhus-dreng og spillede også selv fodbold i AGF i sine unge dage, og han fortæller i den forbindelse, at flere spillere dengang også tog til Fremad. Derfor er Morten lige siden sine unge dage i 90’erne og start 00’erne kommet jævnligt på Riisvangen.

”Det har altid været hyggeligt for mig at komme på Riisvangen. Der har altid været god stemning og gode menneskelige værdier i klubben. Dét, at man var ved at rykke op sidste år med et helt andet budget end mange af de andre konkurrenter og uden kontraktspillere, viser, at man har rigtig gode værdier i klubben, hvor fællesskabet er en stærk faktor. I BDO gør vi selv meget ud af at have det menneskelige med. Folk skal have et godt liv både på arbejdet, men også ved siden. Jeg synes det menneskelige islæt og de ildsjæle, der er i klubben, gør, at Fremad er et godt sted at være, ligesom vi selv søger, at vores arbejdsplads skal være,” fortæller Morten.

Der kan være adskillige grunde til, at virksomheder søger samarbejdspartnere i lokallivet. Det fremgår da også tydeligt af Morten, at det lokale aspekt er centralt for samarbejdet, men der er også et forretningsmæssigt perspektiv, som er vigtigt at få med:

”Der er noget lokalt ansvar, når man er en stor virksomhed, hvor vi naturligvis søger at støtte det lokale kultur- og sportsliv. I forhold til netværket i Aarhus Fremad har vi samarbejde med mange personer og virksomheder. På den måde dyrker vi nogle gode relationer, også qua de netværksmøder som månedligt finder sted. Det er en kombination af, at der er et godt netværk, men også at vi gerne vil støtte op om en god klub i Aarhus, der glæder os ved samarbejdet.”

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP