BDO har været med til at gøre Tyrkiet til en realitet

En af de sponsorer, som har gjort det muligt for 2. division og DS-truppen at drage til Belek i Tyrkiet og blive helt 100 procent klar til forårssæsonen, er BDO. BDO ringer måske ikke en klokke ved alle, og det er fordi BDO ofte beskæftiger sig med at rådgive virksomheder, og er derfor måske ikke ligeså gængs for den almindelige aarhusianer som andet. BDO, med hovedkontor i Aarhus, er en revisions- og rådgivningsvirksomhed, som fx rådgiver ejerledere. Det omhandler ofte mindre og mellemstore virksomheder, og det er bl.a. skat, køb, salg og generationsskifte indenfor virksomheder, som BDO rådgiver i. BDO er et stort selskab, som har hele 31 kontore i Danmark. Deres hovedkontor, bestående af 150 mand, ligger i Aarhus, hvilket faktisk er ret usædvanligt for et stort dansk revisions- og rådgivningsfirma, men det gør, at der er en fællesnævner i form af lokalsamfund.

Nogle kunne godt sidde tilbage med et spørgsmål om, hvorfor en virksomhed som BDO har interesse i en fodboldklub som Aarhus Fremad, og det svarer Arne B. Jepsen på, som er partner og statsautoriseret revisor i BDO: –Vi synes et hold som Aarhus Fremad har fortjent det ekstra bidrag. Det er en amatørklub, og amatørklubber kan ikke få alverden. Derfor synes vi at en træningslejr bør være finanseret af sponsorerne eller klubben og ikke af spillerne selv. Det er ikke store penge for sponsorerene, og det kan gøre så stor en forskel for spillerne, siger Arne, om hvorfor BDO har valgt at hjælpe til med at gøre træningslejren i Tyrkiet til en realitet.

En træningslejr kan helt sikkert tilføre en ekstra dimension til et hold. Det giver ikke alene mulighed for Morten Dahm Kjærgaard, trænertruppen og holdet at få trænet det taktiske og fodboldmæssige, men det kan også medvirke til at styrke sammenholdet i truppen, især i forhold til at få de nytilkommende spillere tættere på truppen. –Det er så vigtigt for et hold at komme på træningslejr. Det kan give virkelig meget i forhold til motivation, glæde og samhørighed. Man kommer tæt på hinanden på sådan en træningslejr, og det sammenhold der bliver skabt, specielt i en amatørklub som Aarhus Fremad, er unikt. Det skaber ekstra værdi, og det er også en vigtig ting for træneren at kunne komme afsted med sin trup på træningslejr, siger Arne om hvorfor det er vigtigt for ham selv og BDO at være med til at sende drengene afsted.

BDO er en stor virksomhed, men den har samtidig en lokal dimension. Arne pointerer hvor vigtigt det er for et hold at komme afsted og få prøvet nogle ting af på en træningslejr. Det er et hjertevarmt princip BDO har til lokalsamfundet, og det er noget som vi i Aarhus Fremad siger kæmpe tak for.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP