Bittert nederlag til Jammerbugt FC

Det blev til et bittert nederlag på 1-2 til Jammerbugten i fredagens kamp i 2. div. efter vi var bagud 0-1 ved pausen.
 
Vi startede kampen meget nervøst og virkede lidt benovet over at være tilbage i divisionerne. Jammerbugten lagde tryk på os og vi kom bagud 0-1 efter 5 min. da et skud blev rettet og sejlede over vores nye keeper Peter Ravn. Jammerbugten havde også et par andre muligheder for at øge føringen, men vi holdt stand. 
Vi kom derefter meget bedre med i kampen og kom også til et par chancer, men Daniel Flyger havde ikke indstillet sigtekornet korrekt. Vi gik derefter til pausen med en god fornemmelse og troede stadig på at vi kunne få point med hjem.
 
2. halvleg får vi et overtag og Jammerbugten falder lidt længere tilbage og satser mere på kontra. Vi får en del dødbolde men mangler desværre lige det sidste. Men efter 77 min. kom forløsningen. Mathias Schjødt tæmmer flot bolden på kanten af feltet og flugter den ind i det ene målhjørne til 1-1. Vi havde nu momentum og gik efter sejren. Men skæbnen var hård mod os og i det 91. min. kom vi bagud efter et hjørnespark, hvor vi i første omgang får den afværget, men så sparker de returbolden ind. Bittert da vi havde arbejdet godt i hele kampen og spillerne var meget skuffet efter kampen. 
 
Vi fik set, at vi kan være med mod et af de stærkeste hold i rækken og det lover godt for de næste kampe. 
 
Allerede på lørdag venter der et spændende lokalopgør mod Brabrand, der fik en flot start med en 2-0 sejr over Middelfart. Kampen spilles kl. 15 på Riisvangen.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Ishøj IF

Seneste kamp

1 - 2

Aarhus Fremad vs FC Roskilde

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP