Blue Water Shipping er nye trøjesponsor i Aarhus Fremad

Vi har de seneste par uger offentliggjort forskellige nye trøjesponsorer, og nu kan vi offentliggøre, hvem der skal på maven i den kommende sæson. Vi er indgået i et samarbejde med Blue Water Shipping, som lægger logo til vores nye hjemmebanetrøje.

En grundsten for et godt samarbejde er fællesnævnere. Jan Dam Poulsen, direktør for Aarhus’ Blue Water Shipping-afdeling, ser mange fællesnævnere i Aarhus Fremad og Blue Water Shippings værdisæt:

”Hvis man kigger på Aarhus Fremads manifest, og hvad der ellers skrives om og i klubben, så er der én helt klar ting, som vi har tilfælles. Der bliver sendt et kæmpe signal, som også vi gerne vil, nemlig: ’we play as a team, and we play to win’. Det handler om sammenhold, men det er også forskelligheden, der er stærk. Jeg oplever Aarhus Fremad, som nogen der tør udfordre lidt, være anderledes end flertallet. Så er der et ambitionsniveau, jeg godt kan lide. Jeg kan godt lide socialsport, men jeg kan også lide, når der ligger ambition bag.”

En mand, som er enig i den betragtning, er Lars Kruse. Han har følgende at sige, til at Blue Water Shipping er vores nye partner:

”Vi er meget glade for at indgå i et samarbejde med Jan og Blue Water Shipping. Vi tager det som et skulderklap, at vi dukker op på radereren af en stor profil som Blue Water, som er en etableret spiller i sporten både her i Aarhus, men også resten af Danmark. Vi har et godt match af værdier. Der er et klar værdifællesskab mellem os, så vi ser meget frem til det her samarbejde.”

Blue Water Shipping er en transport- og logistikvirksomhed, som oprindeligt stammer fra Esbjerg, men i 2008 kom de til Aarhus, og de har siden da arbejdet sig op i Aarhus’ shippingmarked. Blue Water Shippings afdeling i Aarhus har de seneste år haft til mål at gøre sig mere kendt i lokalområdet. Jan Dam Poulsen og Blue Water lagde for fire år siden en lokalstrategi.

”Vi startede med at skulle blive kendt, så skulle vi blive anerkendt, og derfra blive en markant spiller. Målet var først at finde potentielle kunder og gøre os attraktive for dem. Så har vi drevet det videre til VM i sejllads i 2018, hvor vi lavede et stort sponsorat med henblik på at blive kendt blandt den enkelte borger. Vi har været på en rejse ift. bare at være i Aarhus – uden at være kendte – til at være en ledende virksomhed her,” fortæller Jan.

De seneste år har virksomheden haft et stort fokus på sponsorater indenfor sport og kultur. Sponsorratet til VM i sejllads er blevet suppleret med sponsorater i AGF, Mosegård Museum, Aros og en lange række sportsforeninger og klubber i Aarhus. Derudover sponsorerer afdelingen i Aarhus Anders Antonsen, som for nyligt vandt Danmark Åben i badminton.

Men hvad gør samarbejdet med Aarhus Fremad signifikant?

”Vi oplever at mange af Aarhus Fremads værdier, manifest og DNA ligger tæt op ad Blue Water Shippings. Jeg er selv formand i Aarhus Badminton. Når jeg træder ind i Fremad, er det ligesom at træde ind i AB. Aarhus Fremad er en klub med lignende historie. Vi sætter i Blue Water stor pris på en stor, god historie. Aarhus Fremad er en spændende klub, som ikke mindst besidder et spændende miljø.”

Vi ser frem til en stor tid med Blue Water Shipping, Aarhus som samarbejdspartner.

#forzafremad #forzabluewater

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP