Bomber på plads

Det nok ikke den store nyhed for de, der har fulgt holdet tæt i opstarten, men endnu et nyt ansigt har fundet vej til vangen. Her er tale om angriberen Christian Skaarup Nissen, der er kommet til Fremad fra Ringkøbing.

Den lige knap to meter høje angriber har allerede fra før første kontakt imponeret cheftræner Morten Mølkjær; Allerede i sidste sæson gjorde Christian et stort indtryk på mig. I første opgør i Ringkøbing lobbede han bolden på overliggeren fra 35 meter og hjemmekampen afgjorde han alene kampen med to mål til Ringkøbing. Fra første opkald over første møde til første træning har jeg kunnet mærke og senere set og fået bekræftet at Christian og Aarhus Fremad er et perfekt match. Christian besidder en enorm vindermentalitet samtidigt med at han har de nogle af de færdigheder vi har kigget efter, for det er med til at gøre hans holdkammerater – og derved vores hold bedre.

Christian Nissen har allerede vist sin fine målnæse frem 2 gange i sæsonens første to kampe, ikke noget der overrasker Mølkjær;

Christian vil vinde, vi kan se det til træning hver dag, han spiller for at blive bedre og for at holdet bliver bedre. Han kender sin rolle og vores forventninger til ham. Han skal afslutte og være i boksen når det bolden bringes og det er han. Dog havde Jeg ikke lige set at han kunne banke den ind udenfor feltet som var tilfældet i weekenden.

Se målet her

Chrstian Nissen er 24 år og starter til september på kandidatuddannelsen på Jura på AU.

Tidligere klubber:

SønderjyskE (ungdom), Vojens BI, FC Fredericia, Ringkøbing

 

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP