Christian Nissen binder sig til Aarhus Fremad

Det er med stor glæde, vi kan annoncere, at Christian Nissen, sidste sæsons topscorer og årets spiller, har bundet sig til Fremad de næste to år. Nissen er nu den sjette spiller, som kommer på kontrakt i Fremad. Vi har i den forbindelse fået os en snak med Nissen om, hvad det betyder for ham, og hvordan det har kunnet lade sig gøre:
“Det, at jeg har fået en kontrakt, fortæller mig, at jeg har været så heldig og dygtig at have udmærket mig i sådan en grad, at jeg nu kan få en aftale med klubben. Det betyder selvfølgelig også, at man bliver en af dem, der skal tage større ansvar, fordi man har en rolle på og uden for banen ifht. at skulle sørge for, at den her mega fede kultur i Fremad bliver ved med at virke. Jeg kan godt lide, når folk giver en en chance, og så føler jeg, at jeg har en forpligtigelse til at give noget tilbage. Så det var en no brainer, da jeg fandt ud af, at det hele kunne lade sig gøre.”, fortæller Nissen om, hvad det fortæller ham, at han er en af de seks spillere, der er skrevet kontrakt med.

“Der lægger mange ting bag, at jeg har valgt at skrive med Fremad. En af de ting er, at jeg har fået job i byen. Da jeg fandt ud af, at de var ok med, at jeg godt kunne spille fodbold samtidig, var der ingen tvivl.”, siger Nissen om, hvordan det for ham kan lade sig gøre at komme på kontrakt i Aarhus Fremad og samtidig skulle se til sit nye job.

Nissen er nemlig for nylig blevet kandidat i jura, og det betyder, at han er begyndt på at skulle videreuddanne sig til advokat. Det gør han i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, som desuden er sponsorer i Aarhus Fremad. Det har naturligvis skulle passe sammen med det, at han er kommet på kontrakt i Fremad, og det har heldigvis flasket sig således, at det har været muligt. Nissen fortæller, at Fremad faktisk har haft en finger med i spillet ifht., at han har fået job ved Gorrissen Federspiel:
“Da jeg kom til Fremad, kunne de ikke skrive kontrakter, så der hjalp de med at skaffe et studiejob ved Gorrissen Federspiel, hvor jeg skulle bevise mit værd. Det lykkedes, og jeg fik jobbet. Da jeg ligesom var ved at være færdig med kandidatuddannelsen, kunne jeg søge internt til det der hedder advokatfuldmægtig. Det gjorde jeg så, og så fik jeg et job dernede.”, fortæller Nissen.

I går fandt vi ud af, hvordan vores pulje for næste sæson kommer til at se ud. Vi fandt bl.a. ud af, at de tre nedrykkere, Nykøbing, Roskilde og Næstved endte i 2. division øst. Det sætter Nissen ord på:
“Min erfaring med sjællandske hold er, at der er stor udvikling i de respektive trupper fra sæson til sæson. Jeg ved ikke om man bare kan sige, at fordi vi ikke trak nedrykkere, at vi så ikke skal møde gode hold. B93 mødte jeg for et års tid siden, og dem synes jeg egentlig var et godt spillende hold. Men når det så er sagt, har vi været mega gode, og det er meningen vi skal ride videre på den bølge og fortsætte med at være gode. Jeg synes vi har en vanvittig god trup, også selvom vi har mistet nogle spillere. I stedet for Elias har vi Frederik, som er klasse. Derudover har Malthe bl.a. været outstanding. Vi har også spillere som Bugge og Esben, som bare gør det godt. Det er sindssygt godt niveau og mega kompetitivt på alle positioner. Jeg er glad for, jeg ikke er træner, for det kan ikke være nemt.”, siger Nissen om udsigterne til den kommende sæson.

Nissen scorede 19 mål i sidste sæson og blev altså delt topscorer i 2. division. Det er en fornøjelse, at han har bundet sig til Aarhus Fremad de næste to år. Det er to år, vi ser ekstremt meget frem til.

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP