Claus Mortensen fortsætter i Fremad

Trænerkabalen er ved at gå op i Fremad og vi kan med glæde meddele, at Claus Mortensen tager endnu en sæson med Fremads andethold i Jyllandsserien. Hans tro væbnere, Kasper Hjørngaard og Anders Brøchner fortsætter også som Claus’s assistenter.

Claus udtaler: Jeg ved godt at jeg havde sagt op, men er i mellemtiden blevet kontaktet af bestyrelsen, en del spillere og har på baggrund af dette valgt at bakke op om den nye træner Claus Christiansen som også har overbevist mig om at det er det rigtige. jeg glæder mig til et tæt samarbejde med Claus og Teamet omkring 1.Holdet. Jeg har igen den fornøjelse at kunne præsentere Anders Brøchner, Kasper Hjørnegaard og Marc Kevin i et nyt og en smule anderledes set up på jyllandsserieholdet i den kommende sæson. Klubben har en masse ambitioner og visioner i fremtiden og det glæder jeg mig til at være en del af”

2. holdet træner i den kommende sæson mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 17.30-19.00

For yderligere information

Claus Mortensen

25229019

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP