Claus Mortensen ny Danmarksserie-træner

Aarhus Fremad Fodbold A/S kan i dag offentliggøre, at Claus Mortensen bliver ny træner for Aarhus Fremads Danmarksseriehold. Claus har en lang fortid indenfor fodboldens verden og har senest været førsteholdstræner i TST, hvor han sidste år hjalp holdet med at rykke op i Serie 2. 

Claus startede sin fodboldkarriere som spiller i Hasle Boldklub og har mere end hundrede kampe i Danmarks- og Jyllandsserien. Senere spillede han otte sæsoner i Brabrand (fem af dem som anfører), inden han blev spillende træner i klubben. Siden 2005 har han været træner i TST, men nu er turen kommet til Aarhus Fremad, og Claus har kun rosende ord om klubben.

“Jeg har altid synes godt om klubben. Det er et fantastisk samlested for spillere med gode omgivelser. Sammenlignet med TST er det helt klart et skridt op ad stigen både sportsligt og socialt,” siger han.

Det er dog for tidligt at tale om, hvilken spillestil man kan forvente fra Claus. Han peger nemlig på, at mange spillere er flyttet fra Fremads førstehold, og der derfor er mange, der rykker op.

“Jeg skal ikke ændre alt for meget på holdet. Vi skal bevare de gode aspekter fra oprykningen fra Jyllandsserien til Danmarksserien, og vi vil rigtig gerne spille fodbold,” siger han.

Claus mener, det kan blive problematisk med den faste spillerstamme, der bliver rykket ved, men glæder sig til første træning med holdet i aften.

Holdet skal næste sæson spille i Danmarkssseriens Pulje 3 efter oprykning fra Jyllandsserien.

Første kamp er d. 11. august kl. 14.00 mod Vejgaard.

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP