Dagbog #3

Kære Dagbog,

Vinteren raser i det ganske land og der ligger en halv meter sne på Riisvangen, men tro det eller ej; solen skinner sgu heroppe.

Der skal dog mere end en solid omgang solskin til at holde vores loyale, men slidte kunstgræsbane kampdygtig i øjeblikket, hvorfor en del af vores træninger i den seneste (is)tid har været flyttet til det imponerende anlæg ved ASA. Tak for lån!

Siden sidst har vi spillet to træningskampe mod henholdsvis Viborg og Esbjerg.
Jeg synes, Viborg er det stærkeste hold, vi har mødt i opstarten. Tempo, fysik og intensitet i god sammenhæng. Vi blev presset maksimalt, men vi spillede vores spil. Der blev begået en masse fejl, men vi blev også ved med at bide fra os og det udmøntede sig i to straffespark i 2. halvleg, som blev omsat på usvigelig sikker vis af Søren Andreasen. Viborg skabte dog mange chancer kampen igennem og endte fortjent med at vinde 4-2.
Vi spillede en flot kamp i 2-0 nederlaget til Esbjerg under bidende kolde og stormende omgivelser. “Dommedag nu”, udbrød vores filmglade presseansvarlige, Peter Ege, da han nær var blevet væltet omkuld af et isnende stormstød.
Det ærgrer mig virkelig, at vi ikke scorede nogle mål i kampen, for det havde spillerne fortjent. Kampen bød på flere suveræne udspil nede fra vores excentriske målmand Thomas og adskillige smukke angreb, som blev omsat til et par store chancer. Spillerne er tro mod stilen og bliver mere og mere komfortable. Der er mere at komme efter på den sidste tredjedel, når chancerne skal skabes og spilles store nok, men vi føler, vi er på rette vej.

Vores CSR vogn er i gang, men den kører for det meste i tomgang, og dét er både kedeligt og skidt for miljøet. Siden sidst har vi været til møder med Loxam og Njord Gin, men vi må konstatere, at Corona land byder på ualmindeligt kuperet terræn. Generelt møder vi dog stor imødekommenhed fra vores sponsorer, så mon ikke græsset er grønnere på den anden side?

Der er stadig Corona frit på Vangen, 7-9-13!

Ellers må jeg konstatere, at der er gang i den på kontoret. Der sidder altid mindst én eller anden og prøver at rykke tingene. I sær Andreas. Og så er Lars Kruse jævnligt god for en eftermiddagskage af højeste kvalitet. Engang i mellem bliver der også spillet skak og set film og selvom PH gør, hvad han kan, så flyder det med træningstøj og kaffekopper, men ihærdigheden og dedikationen imponerer mig.

Tiden flyver, og forår og sæsonstart nærmer sig. Forventningens glæde kan altså noget.

Det skal nok gå.

Aarhus Fremad

PS

Husk; brændet kommer før flammen, ikke omvendt.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP