Danmarksmestrene kommer på Riisvangen

Onsdag aften kommer de danske pokal – og danmarksmestre til Riisvangen, da Aarhus Fremad´s kvindehold har trukket Fortuna Hjørring i 4. runde af kvindernes pokalturnering.

Efter at have vundet over Aarhus 1900 fra danmarksserien og efterfølgende Vildbjergs 1 div. hold er det nu blevet tid til at prøve kræfter med det pt. bedste kvindelige fodboldhold herhjemme, Fortuna Hjørring.

Det kan på papiret virke, som en uoverskueligt stor mundfuld for et hold der ikke træner, kun spiller 7 mandsfodbold og som for sjovt har meldt sig til pokalturneringen for 11 mandshold for, at se hvor langt man kan komme uden at træne.

Det har nu bragt os til 4 runde og vi vil med sikkerhed ikke ligge os ned i kampen mod Fortuna Hjørring, men kæmpe med alle de midler vi kan finde frem i de 90 min kampen varer.

Til kampen onsdag har vi haft lidt udfordringer med skader og ferie, men kan trods det præsentere et hold, som med sikkerhed kan overmatche Fortuna på rutine og alder. Og netop rutinen vil vi have stor fokus på i vores taktiske oplæg inden kampen. Vi skal være klogere og smartere end de noget yngre Fortuna spillere, som med garanti er hurtigere, kan hoppe højere og har en kondition vi kun kan drømme om.

Så kom på Riisvangen onsdag aften kl. 18.15 og se et Aarhus Fremad hold med mere end hundrede A-landskampe i benene, en tidligere danmarksmester i boksning på mål, en stjerne TV-rapporter i angrebet og nåh ja så kan i selvfølgelig også se Danmarksmestrene fra Fortuna Hjørring med utallige både danske og udenlandske landsholdspillere.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP