Deltagelse i oprykningsspillet sikret

I den sidste altafgørende kamp mod Odder skulle Odder vinde med 2 mål for at tage vores plads i oprykningsspillet. Det gjorde de ikke og efter en spændende dyst blev kampen 3-3 efter en føring til Fremad på 3-2 ved pausen.

Odder fik dog den bedst tænkelige start, da Nick Drachmann hamrede bolden ind fra 30 meter og dermed 0-1. Der gik dog kun 2 min. så var der udlignet. Vi fik et hjørnespark og endte med at spille 5:5 i feltet og der var vi for stærke og Nicklas Ullum kunne heade udligningen ind.

Odder var dog stadig farlige og Patrick Grønbech skabte yderligere spænding i kampen med sin score til 1-2 til Odder men igen svarede vi hurtigt tilbage og igen efter en dødbold. Denne gang var det anfører Andreas Damgaard der fik sparket en ripost ind. 5 min. før pausen fik vi igen hjørnepark. Igen 5:5 i feltet og Michael Sten fik flot scoret med hovedet så 3-2 til Fremad.

Odder skulle nu score 3 gange i 2. halvleg for at tage pladsen og dermed kunne vi stille os lidt længere tilbage og satse på kontra. Og der burde vi have scoret nogle gange på de store chancer som vi skabte og dermed lukket kampen, men vi er ikke dygtige nok i den fase og i stedet fik Odder udlignet til 3-3 i det 83. min. 

Der skete ikke mere og vi kunne juble da vi for 2. år i træk er med i oprykningsspillet.

Vi starter dog nederst med 1 point, så vi kan kun kigge opad.

Tak for støtten til alle tilskuere og sponsorer og ha’ en god vinterpause.

Vi starter op igen den 10. januar og har første træningskamp mod AGF den 19. januar.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP