Optakt: Der er top- og lokalopgør på Riisvangen, når VSK gæster os i morgen

Hvem: VSK Aarhus
Placering: 2. pladsen (7 point efter 3 kampe)
Hvor: Riisvangen
Hvornår: Lørdag d. 19/ 9, 14:00

VSK har ligesom os 7 point efter 3 kampe i turneringen. Vi ligger side om side med dem i tabellen, som det ser lige nu, og det er ovenikøbet et Aarhushold, vi møder i 4. runde i 2. Division. Vi kommer fra en meget velspillet kamp i Næsby, og det er vigtigt, vi fortsætter netop det spil, når vi skal møde et formstærkt VSK-hold.

Vi har i forbindelse med lørdagens opgør snakket med Nikolaj Kirk, som sætter ord på weekendens udfordring. Han fortæller først og fremmest om Aarhus Fremads nuværende form:

”Vi spiller godt for tiden. Der var mange positive takter mod Næsby. Specielt som Morten nævnte, så var den første halvleg rigtig god. Vi kreerer mange chancer og kunne forvente at score flere mål. Selvfølgelig er vi et nyt hold, hvor vi skal lære hinanden at kende. Nu er jeg selv også ny og skal vende mig til nogle ting og min rolle, ligesom der er mange der skal vende sig til os nye spillere. Men det ser rigtig godt ud, det bliver bedre og bedre, og man kan se på træningsbanen, at vi rykker os,” siger Kirk.

Det er et lokalopgør, vi skal ud og spille, og det betyder derfor meget, især for vores fans. Kirk sætter ord på, hvad det betyder for ham at spille lokalopgør:

”Hvis det betyder noget for klubben, betyder det noget for mig. Jeg har ikke selv et forhold til VSK, men vi spiller på Riisvangen, og fansene har oplevet VSK mange gange før, så der kommer nok lidt ekstra tænding. Jeg har endnu ikke selv dannet et forhold til hverken VSK eller Brabrand for den sags skyld, men det regner jeg stærkt med, jeg har, efter lørdag.”

Kirk er, som han selv nævner det, ny i klubben. Der er mange nye ansigter i truppen og senest i går, kunne vi offentliggøre endnu ny spiller, nemlig Thomas Hagelskjær. Det kan være svært med mange nye ansigter i en trup, men det er ikke lig med dårlig kemi:

”Starten i klubben for mig, har været rigtig, rigtig god. Det er en fed gruppe af spillere, trænere, folk omkring klubben, holdledere og bare et fedt stadion i det hele taget. Virkelig en fed stemning mod Holstebro. Vi har et godt hold, og det er nogle professionelle rammer på mange måder, selvom det egentligt ikke er professionelt. Men så mange ting som muligt peger i den retning, og det er der, vi skal forsøge at bevæge os hen af som klub,” siger Kirk.

Vi glæder os til at se jer, som har været heldige at få billet på Riisvangen til et ordentligt lokal- og topopgør på lørdag.

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP