Det blev desværre til et nederlag på 5-1 til FC Midtjylland i pokalen

TV-kampen i Herning endte med et nederlag på 1-5 efter 0-2 ved pausen. Set over hele kampen var det fuldt fortjent, men spillerne ydede det de skulle og nederlaget var lidt for stort.
 
Vi havde valgt at gå lidt forsigtigt til værks og satse på nogle omstillinger og især dødbolde. FCM sad meget på bolden, men vi stod rigtigt godt i forsvaret og hang godt sammen, så der ikke var så meget plads at spille i. Når de slap igennem var keeper Jannik Friis vågen og reddede flot. Efter 11 min. stod Khaled Paikar pludselig helt fri, men hans skud strøg lige over kassen og FCM havde også en meget stor chance, men Marco Larsen skød ved siden af.
 
Efter 30 min. kom kampens største chance til os. Andreas Damgaard fik et frit hovedstød 7 m fra mål, men han headede over og FCM slap med skrækken. Man kan ikke lade være med at tænke på, hvad der kunne være sket, såfremt vi var kommet foran 1-0 der !!!
 
Men FCM kom foran efter 35 min. på et flot hovedstødsmål efter hjørnespark og som Poul Hansen sagde på TV så var det lidt ufortjent efter chancerne indtil der!!! Kort før pauseteen kom FCM yderligere foran, da vi blev straffet efter en omstilling af dem, så bagud 0-2 ved pausen.
 
2. halvleg startede vi igen fint og kom til en kæmpe chance til Khaled Paikar, men vi manglede lige det sidste og lige derefter lukkede og slukkede FCM kampen med 3 hurtige scoringer. Vi kom derefter mere med i kampen igen og fik også helt fortjent reduceret på et flot frisparksmål af anfører Michael G. Pedersen og dermed sluttede det 1-5.
 
Alt i alt så var det en god løsning at flytte kampen til Herning. Der var fantastisk opbakning fra omkring 200 medrejsende tilskuere fra Fremad og de skabte en rigtig god stemning på lægterne. Kampen blev vist i TV og spillerne fik set hvad der kræves for at være med på højeste niveau.
 
Vi har 2 kampe tilbage i DS inden vinterpausen og det er på søndag på udebane mod Hjørring og lørdagen efter ude mod Djursland. Det er der vores fokus er, så vi kan få et godt udgangspunkt inden de afgørende kampe til foråret.
 
Forza Fremad
 
Claus Christiansen

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP