Direktør stopper i Aarhus Fremad

foto af vildmedfoto.dk

Efter fire år som direktør for Aarhus Fremad har Nicolaj Wittendorff valgt at opsige sin stilling. Han stopper i klubben med udgangen af august 2018.
Igennem de seneste år har han været med til at opbygge en stærk og alternativ fodboldkultur omkring Aarhus Fremad. Med fokus på kultur, sport og mangfoldighed har klubben vist en alternativ vej i en sport, der kan være lukket og konservativ.

Nicolaj har gjort klubbens hjemmekampe til en stor oplevelse for både Riisvangens beboere og fodboldfans. Han har søsat fællesskabet Fremad Folket, været primusmotor på opførelsen af klubbens nye tribune samt opstart denne sommer af isboden ”Hansens Is” ved Bassin 7 på Aarhus Ø. Derudover står Nicolaj står bag ”Fremads Stærke”, der blev kåret som landets bedste stadion-pølse i 2015!

På samme tid har klubben formået at bevare et stærkt sportsligt setup, og klubben er godt rustet til at jagte en topplacering i den kommende sæson i 2. division under ledelse af cheftræner Morten Mølkjær.

Nicolaj Wittendorff føler, at det er tid til at give depechen videre.
»Jeg har været rigtig glad for min tid i klubben, og det bliver svært at sige farvel. Jeg føler, at vi er lykkedes med at opbygge et stærkt fællesskab og skabe nogle gode oplevelser for tilskuere, spillere, sponsorer, klubbens ejerkreds og de frivillige. Men nu er det tid til, at der kommer ny energi ind i klubben. Jeg er overbevist om, at der er skabt et rigtig godt fundament, der kan bygges videre på,« udtaler Nicolaj Wittendorff.

I bestyrelsen for Aarhus Fremad ApS vil bestyrelsesformand, Chris Kroer Jensen, gerne takke Nicolaj Wittendorff for sin store indsats.

”Nicolaj har været primus motor for Fremads udvikling over de seneste år, så klubben i dag fremstår med en stærk identitet, et stærkt brand og som en alternativ fodboldklub, og det skylder vi Nicolaj en stor tak for.

Direktørens afgang giver os mulighed for i løbet af de kommende måneder at sammensætte en ny stærk ledelse, der kan bringe klubben fremad mod nye mål. Vi håber at tilknytte Nicolaj til hjemmekampene i en overgangsfase, og jeg ved at vi kommer til at se ham på Vangen, når den nye sæson starter.” Udtaler bestyrelsesformand Chris Kroer Jensen.

Yderligere information:
Nicolaj Wittendorff, direktør: 27577904
Chris Kroer Jensen, formand, Aarhus Fremad ApS: 60861717

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP