Endnu et smalt nederlag på 1-2.

Fredag aften var vi på langfart, da vi gæstede det hyggelige anlæg i Thisted. Det blev desvære til et knebent nederlag på 1-2 hvilket også var stillingen ved pausen.

Thisted kom foran efter 4 min., da vi ikke var skarpe nok i forsvaret, men kun 5 min. senere blev det 1-1,da topscorer Mathias Schjødt scorede sit 5. sæsonmål og udlignede til 1-1 på hovedstød.

Vi havde derefter en god periode og ramte bla. underkanten af overlæggeren, men efter 33 min. kom Thisted atter i front efter en stor målmandsfejl. Det tog hårdt på os, men vi gik til pause bagud med 1-2.

2. halvleg startede Thisted bedst, men et par udskiftninger ændrede det, systemet blev ændret og nu fik vi lagt tryk på Thisted og kom også til de muligheder, der kunne have skaffet os et point. Skarpheden manglede og derfor måtte vi skuffende forlade banen med endnu et smalt nederlag.

Vi mangler lidt i de afgørende situationer, og det skal vi lære af, men omvendt så er der ikke langt til, at vi kan få succes og vi tror på, at det kommer på lørdag, hvor Odder kommer på besøg.

 

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP