Fantastisk sæson afsluttet med en 5-0 sejr

Lørdag havde vi sidste hjemmekamp og det blev til en sikker 5-0 sejr over Djursland. Kampen var ligesom de fleste andre af vore kampe. Vi er styrende og modstanderne kan ikke holde ud at forsvare sig i 90 min. 
 
Vi havde 4 mand tilbage i startopstillingen og det gav noget ekstra dynamit på holdet. Især Mathias Schjødt var i hopla og han scorede 4 mål og Khaled 1 kasse. 
 
1. halvleg sad vi på men vi skulle helt hen til det 31. min. før vi kom foran 1-0. Schjødt modtog bolden på kanten af feltet og udplacerede deres keeper. Kun 3 min. senere blev det 2-0 efter et flot opspil og denne gang var det Khaled der havde sidste fod på. 3-0 blev det efter 38 min. og det var efter et dybdeløb af Schjødt og han scorede sikkert.
 
I pausen talte vi om at ville slutte godt af og vinde 2. halvleg også og selvom der var lidt feriebold i det i perioder, så fik vi lukket godt ned og det blev 4-0 på straffe efter 71 min. og 5-0 igen ved Schjødt denne gang efter en friløber der blev afsluttet med et lille tip over keeperen.
 
Alt i alt så har det været en fremragende sæson og vi må erkende at vi er meget bedre end vores modstandere og derfor er vi fortjent tilbage i 2. division efter sommerferien, hvor det bliver markant sværere.
 
Status på foråret 12 sejre og 1 uafgjort og 41-2 i målscore. Flot flot af spillerne.
 
Nu holder vi en velfortjent ferie og spillerne har fået et program de skal lave fra 4. juli. Træningen starter vi op den 18. juli kl. 10, så der skulle batterierne være ladet op igen.
 
Tak til alle Jer der har støttet os og vi glæder os til de nye udfordringer der venter os i 2. division.
 
Claus Christiansen
Cheftræner

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP