Fantastisk slutspurt sikrede oprykningsspil til foråret

Lørdag eftermiddag havde vi besøg af topholdet Thisted FC og de blev sendt retur med et nederlag i bagagen på 2-1. Stillingen var 2-0 ved pausen og vores mål blev scoret af Nickls Ullum og Anders H. Nissen. 
 
Vi startede kampen aggressivt og tillod ikke Thisted meget. De er rigtig farlige og har scoret mål på samlebånd, men vi fik dem lukket godt ned og holdt dem på et minimum af muligheder.
Vi kom foran 1-0 efter 16 min. ved Nicklas Ullum, da han sparkede den ind fra kort afstand. Vi kom stadig frem til en del chancer på omstillinger, men vi manglede lige det sidste. Det blev dog også 2-0 efter 40 min. da vi i stedet for et langt indkast i feltet, kastede det kort og Anders tordnede den ind. Den blev dog rettet af, så den snød deres keeper, men det tæller også, så 2-0 ved pausen. 
 
Det var et mere oplagt Thisted hold der kom ud efter pausen og allerede efter 2 min. havde de en stor chance efter et hovedstød, men vores målmand Peter Ravn stod godt der. Vi kom også til muligheder den anden vej og burde være kommet foran 3-0 på to store muligheder til Morten Bundgaard og Michael Sten, men de blev misbrugt og så sker der tit det, at modstanderen får scoret og det skete i den 68. min, da de får scoret på et fladt skud. Vi blev sat under et spillemæssigt pres, men fik reddet det hjem og kunne på en friløber til sidst have lukket kampen, men Lasse brændte desværre den store chance. 
 
Efter 94 min. fløjtede kampens dommer af og vi kunne juble over den 4. sejr i træk. Det betyder at vi nu tager 6 point med over i oprykningsspillet og kun 4 point bagved 3. pladsen som også giver oprykning til 1. Division.
 
786 tilskuere var der til kampen og de fleste gik glade og tilfredse hjem. 
 
Nu venter der modstandere som Hvidovre, Frem, Fremad Amager, HIK, Nykøbing F, Marienlyst, AB og Brønshøj, så det bliver et spændende og udfordrende forår vi går i møde. 
 
Flot af spillerne at rejse sig efter den dårlige start med 4 nederlag i træk og komme så flot tilbage. Det tegner godt til efter jul.
 
Nu træner vi let de næste 2 uger og så er der afslutningstur til Hamburg, hvor vi skal se HSV-Dortmund og derefter “juleudstillingen” på Reeperbahn inden så det bliver en god tur på et flot 2015 for hele truppen.
 
Tak for støtten gennem hele året og på gensyn til et meget spændende forår.
 
Claus Christiansen
Cheftræner

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP