Flot sejr over topholdet

Lørdag blev det til en flot sejr på 2-1 over Middelfart på udebane efter 1-1 ved pausen. Målene blev scoret af Mathias Schjødt og Mathias Valentin.
 
Vi havde valgt en lidt mere kompakt udgave af holdet, da vi ville lukke ned for Middelfarts gode omgang med bolden og selv have den lidt mere. Det lykkedes rigtigt godt og vores boldomgang var rigtg god i lørdags. Chancer var der ikke mange af i 1. halvleg og der skulle et straffespark til før vi kom foran. Mathias Schjødt scorede sikkert med sit 9. sæsonmål og bragte os foran 1-0. Bedst som vi troede at vi skulle til pause fik Middelfart udlignet til 1-1 efter et hjørnespark, hvor vores opdækning ikke så for godt ud.
 
2. halvleg startede Middelfart klart bedst og spillede noget hurtigere med bolden end i 1. halvleg. Vi blev sat under pres og var lidt heldige i denne periode. Men på en omstilling kom vi foran 2-1 efter 60 min. Mathias Schjødt sled sig fir af 2 forsvarsspillere og serverede bolden for Valentin, der let kunne bringe os i spidsen. Middelfart trykkede nu på, men vi var gode til at holde fast i bolden og dermed tage noget af trykket fra. De høje bolde de sendte i feltet havde forsvaret ikke problemer med. Vi havde også nogle omstillinger og burde have scoret til 3-1, men efter 8. min. overtid kunne vi juble og notere 3 point til kontoen.
 
Det var generelt en disciplineret indsats og ros til hele holdet.
 
Næste kamp er på lørdag, hvor vi tager imod Kolding IF på Riisvangen. Det er en rigtig vigtig kamp for begge hold, da vi begge ligger med 11 point og pointene nok tæller med til foråret. Så kan vi præstere på samme niveau som mod Middelfart, så ser det lyst ud. 

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP