Flot sejr på udebane over IF Lyseng

Lørdag blev det til en meget flot 2-0 sejr på udebane mod Lyseng efter 0-0 ved pausen.
Kampen startede meget lige og holdene kiggede lige hinanden lidt an og i de første 15 min. skete der ikke det vilde, men efter 20 min. fik Lyseng en kæmpe dobbeltchance, som blev misbrugt, så der var heldet med os. Vi kom også til et par chancer og den største tilfaldt Lasse Nørdam, men deres keeper reddede flot. Ellers begyndte der at være mere tænding i kampen og det havde dommeren svært ved at styre og kortene blev givet flittigt til begge hold. Desværre for os, så fik Mathias Schjødt 2 gule og dermed marchordre i det 43. min., så det var lidt op af bakke vi gik til pause.
Vi kom dog rigtigt godt ud i 2. halvleg og kom foran efter 47 min. på et flot frisparksmål af anfører Michael G. Pedersen. Derefter trak vi os lidt tilbage og spillede mere på kontra. Vi kom til flere muligheder med evige farlige Khaled Paikar, der fik sin startdebut i denne sæson og han skabte en masse uro i Lysengs forsvar. Lyseng kunne ikke skabe kampen og vi havde forholdsvis let ved at styre kampen og efter 85 min. kom vi på 2-0 ved netop Khaled Paikar og dermed var kampen lukket. Dermed blev det vores 5. udesejr i træk og vi holder trit med toppen af rækken, hvor den er ved at knække over.
Det var en rigtig holdindsats i dag, hvor især Michael G. Pedersen og Khaled Paikar trådte i karakter.
Næste kamp er på lørdag hvor vi gæster Viby kl. 13.00. Vi håber på stor opbakning igen ligesom i Lyseng i lørdags, hvor der var mange Fremad fans.
Forza Fremad
Claus Christiansen

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP