Først pointtab i 17 kampe

Viby blev det første hold til at tage point fra os efter 16 sejre i træk. Kampen endte 0-0 og det fejrede Viby, som havde de vundet kampen. 
 
Viby kom til kampen med 6 kampe uden nederlag og det er et af de bedste hold vi har mødt her i foråret. De var aggressive og der var saft og kraft i deres tacklinger. 
Vi skulle lige trækkes i gang, men vi kom lige så stille bedre med og satte os på kampen og kom også til de chancer man skal for at vinde fodboldkampe. Men træværket og deres målmand stod i vejen flere gange. Viby satsede på dødbolde, men der fik vi afvist dem hver gang.
 
I 2. halvleg kommer vi til flere chancer og burde have lukket kampen. Kort før tid blev vi i den grad snydt for et straffespark, men dommeren havde åbenbart ikke luft til at puste i fløjten.
 
Dermed blev det ved de 0-0 og 1 point til hver. Vi er stadig 19 point foran nærmeste konkurrent og vigtigst i denne weekend så rykkede JS holdet op i DS efter en 2-1 sejr i Hedensted. Holdet er 6 point foran nr. 2 med 1 spillerunde tilbage.
 
Næste kamp er på lørdag, hvor Hjørring gæster Riisvangen og bemærk at denne kamp allerede starter kl. 14. Til den kamp har vi 3 spillere i karantæne, men kan ellers bruge frit fra hele truppen, så det er fint.
 
Claus Christiansen
Cheftræner

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP