Først storebror, nu lillebror – Magnus Kirchheiner forlænger!

En af Aarhus Fremads helt store talenter, Magnus Kirchheiner, har forlænget sin aftale, så den nu gælder til 2024

Af Mathias Thomsen // Foto af FotoTrine

I går kunne vi offentliggøre, at klubben havde forlænget med Marcus Kirchheiner. I dag er vi glade for at kunne fortælle, at Magnus Kirchheiner ligeledes har forlænget sin kontrakt. 62 kampe er det allerede blevet til for den 21-årige alsidige midtbanespiller. Lillebror Kirchheiner ser frem til, at det tal bliver endnu større.

”Jeg er rigtig glad for at have forlænget, så jeg nu har fået muligheden for fortsat at være en del af et super spændende projekt”, siger Magnus Kirchheiner, og fortsætter:

”Jeg føler at klubben og mig selv er inde i en god udvikling, så jeg ser utrolig meget frem til fremtiden”.

Magnus Kirchheiner kom til klubben i sommeren 2020 direkte fra AGF’s U19-hold, og det var allerede dengang tydeligt, at han havde et højt niveau. Ifølge cheftræner Morten Dahm Kjærgaard, kom Magnus Kirchheiner flyvende fra start i den gul-sorte trøje, men har sidenhen været en smule uheldig med skader.

”Magnus er jo en spiller, der kom ind i klubben direkte fra AGF’s ungdomsafdeling, med et rigtig højt niveau, og kom flyvende i gang i Fremad. Så har han været lidt uheldig med nogle forskellige mindre skader på ærgerlige tidspunkter, der har gjort, at han selvfølgelig har haft en forstyrrelse i hans udvikling”, siger cheftræneren. De uheldige skader har dog ikke stoppet den unge Kirchheiner:

”Trods dette har han det seneste år virkelig taget store skridt, hvor han har sat et højt niveau, samtidig med at hans bundniveau og stabilitet er på det højeste niveau i hans tid i Fremad.  Så det er en spiller, der har fart på i hans udvikling, og som ikke ser sig tilbage for tiden”.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs FA 2000

Seneste kamp

0 - 1

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP