Forløsende sejr til Aarhus Fremad med ti mand

Dagens kamp mod Næsby måtte forsinkes en halv time, da udeholdet havde siddet fast i trafikken. Derfor kunne Fremad-spillerne inden kampen høre, at Marienlyst var godt på vej til endnu en sejr mod Søllerød-Vedbæk. Det krævede derfor en god indsats på Riisvangen for at holde spændingen i toppen af divisionen.

Kampen startede blandet for aarhusianerne i silende regn. Efter fem minutters spil fik et farligt Fremad-hjørne lov til at passere feltet, som desværre ramte Næsbys stolpe. Få minutter senere følte Fremads-spillerne sig snydt for et straffespark efter, hvad der kunne ligne hånd på bolden.

Men allerede efter 24 minutters spil trak dommeren kampens første kort op ad lommen, som desværre for Fremad var af rød kulør, og det betød tidligt bad for Brian Johansen.

Næsby kom i løbet af første halvleg utrolig få gange forbi Fremads midtbane, og det var klart Byens Nr. 2, som pressede mest for de tre point. Alligevel måtte de gå til pausen uden scoringer.

Det kom der til gengæld allerede tre minutter inde i anden halvleg. Efter en aktion i det yderste af feltet var der plads for Anders Nissen til at score i det lange hjørne med et følt spark, som pressede Næsby frem på banen.

Det betød endnu mere plads til Fremads offensiv, der efter 56 minutter slog til igen. Efter lidt fumlerier endte bolden udenfor feltet hos Rune Friis, som bankede bolden i kassen på en helflugter. Lettelsen hos spillerne kunne høres tydeligt blandt tilskuerne.

I slutfasen var spændingen ved at komme lidt højere op, da Næsby tog et farligt langskud, som kun blev stoppet af overliggeren. Men Fremad kunne ånde lettet op, da de endte med at tage de velfortjente tre point med kun ti mand på banen det meste af kampen.

Resultaterne betyder, at Marienlyst stadig har et forspring på fem point i divisionen, og derfor har holdet brug for al den opbakning, som de kan få på søndag imod Jammerbugt FC. Husk, at der er gratis bustur og entré.

Forza Fremad!

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP