Fortjent nederlag til Brønshøj

Lørdag skulle vi prøver kræfter med formstærke Brønshøj, der havde hentet 10 point i de sidste 4 kampe og lå godt til i tabellen. Den omvendte kamp vandt vi lidt heldigt 1-0, men alle sejre tæller. 
 
Lørdagens kamp blev dog aldrig den store oplevelse for os. Brønshøj var klart stærkest, og vandt de fleste dueller på banen. De fik en masse hjørnespark, men fik heldigvis ikke noget ud af dem. Kampens første store chance tilfaldt dog os. Malte Færge slap godt igennem og helt fri for mål valgte han at aflevere i stedet for at afslutte, og dermed løb chancen ud i sandet. Kun 2 minutter senere kom vi bagud, da Brønshøj scorede direkte på frispark fra 25 m. 
 
En opsang i pausen hjalp ikke, og vi var på hælene fra starten af 2. halvleg. Dødsstødet kom i det 60. og 65. min., hvor hjemmeholdet bragte sig på 2-0 og 3-0. Resten af kampen blev meget jævnbyrdig, men Brønshøj kom stadig til de største chancer. Resultatet holdt tiden ud og dermed var et skuffende 3-0 nederlag en realitet.
 
Vi må erkende at Brønshøj var klart stærkest på dagen, hvor meget lidt virkede for os, og vi må derfor præstere bedre, når topholdet AB kommer på besøg på lørdag.  

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP