Fra anfører til administration

Fra 1/8 har klubben ansat den tidligere anfører Andreas Damgaard i rollen som sponsor- og administrationsansvarlig på fuldtid. Arbejdet indebærer øget fokus på opgraderingen af sponsorarbejdet i form af VIP, netværk og eksponering og generelt sponsorarbejde. Yderligere bliver rollen at opgradere klubbens brand og image i mellem kampene og ikke mindst også at afvikle hjemmekampene på Riisvangen med tiltag, som vil øge oplevelsen og gøre klubbens fællesskab endnu stærkere.

Direktør Lars Kruse om ansættelsen:
‘Det er et verdensklasse skifte for Fremad og forhåbentligt også for Andreas. Han er netop den profil vi ledte efter og så er det jo super, at vi havde ham i klubben allerede. Han kommer med Superliga-klasse erfaring og personlighed og det er netop hvad klubben trænger til’

Andreas Damgaard har store tanker og planer for fremtiden, hovedpersonen udtaler følgende ‘Jeg glæder mig helt vildt til at tage fat på arbejdet i Fremad. Efter 3,5 år i AC Horsens, hvor jeg oplevet en vanvittig udvikling i klubben fra 1 div til nu 4. sæson i Superligaen har jeg fået en masse erfaring, som jeg gerne vil gøre brug af i Aarhus Fremad. Derudover glæder jeg mig til stadig at være en del af klubben, nu når jeg stillet støvlerne på hylden.

Aarhus Fremad er unik på mange områder, og dette skal vi tydeliggøre yderligere, så vi kommer til at have en klub, hvor fans, sponsorer, spillere og frivillige kommer endnu tættere på hinanden. Vi skal sammen skabe en klub, der skiller sig lidt mere ud end hvad vi ser pt i fodbolddanmark. Vi skal skabe stabilitet på sponsorsiden og have dem med på rejsen til at udvikle vores brand yderligere. Så kunne jeg også godt tænke mig, at vi fik styrket vores hjemmekampe og får endnu flere mennesker op på Riisvangen, når vi spiller. Vi har et fantastisk stadion til at skabe den unikke divisionsoplevelse og få et fællesskab ind i Aarhus, hvor alle er velkommen uanset ens baggrund.

Jeg drømmer om at få skabt et mini St Pauli eller Union Berlin, hvor det sportslige ikke behøver at være på første klasse, men godt kan begå sig på anden eller tredje klasse, samtidig med spillerne også er på kontrakt, da det efterhånden er et krav for bare at være med i 2. division. Men glæder mig til udfordringerne selvom det bliver hårdt abejde’

Husk I alle sammen er velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe på kontoret efter 1/8, så er Andreas klar til at modtage alle jeres ideer til at udvikle vores dejlige og gode klub.

Kontaktinfo:
Andreas Damgaard
ad@aarhus-fremad.dk
21 23 07 46

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP