Frederik Nørgaard tilslutter sig Aarhus Fremad

Vi er i Aarhus Fremad glade for at kunne fortælle, at Frederik Nørgaard har tilsluttet sig os. Den unge 20-årige keeper, som har fortid i både Vejle Boldklub, FC Midtjylland og AC Horsens’ ungdom, har trænet med truppen siden starten af uge 5, og har været i aktion i 45 minutter i testkampen mod Viborg. Senest har Frederik været med på bænken mod Vejle Boldklub.

Nørgaard stødte første gang på vores cheftræner, Morten Dahm Kjærgaard, da han var på træningslejr i Tyrkiet med AC Horsens i 2019. Morten var dengang assistenttræner for FC Fredericia, og da FC Fredericia var skadesramte på målmandsposten, lånte de Nørgaard i en træningskamp. Morten bed dengang mærke i Nørgaard, og det kom dem begge til nytte, da Aarhus Fremad havde brug for en keeper: “Morten ringede og spurgte hvad jeg gik og lavede, og spurgte mig så, om jeg ikke ville kigge forbi klubben og træne lidt med. Det gjorde jeg så, og vi blev enige om, at jeg skulle starte i Fremad.”

Nørgaard har det seneste halve år trænet med AC Horsens, selvom han havde kontraktudløb i sommer, og har samtidigt spillet med Odder IGF, som spiller i Danmarksserien. Med en potentiel mulighed for en plads mellem stængerne for 2. divisionsholdet, om alt andet på sigt, skulle Riisvangen altså være hans nye hjemmebane. “Det ville være at lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke har et mål om at være førstekeeper på et tidspunkt.” siger Nørgaard om hans ambitioner med skiftet til Aarhus Fremad.

Om Frederik siger vores cheftræner Morten Dahm Kjærgaard: “Frederik har vist sig rigtig stærkt frem i den periode han har været ved os. Både til træning og til kamp, har Frederik vist en rigtig god karakter og udstråling.”

Nørgaard kommer til at være inde omkring vores danmarksseriehold, såfremt at Elias stadig bevarer hans plads i buret som førstekeeper. Det afskrækker dog ikke vores nye målmand, som håber på, at i hvert fald kunne erstatte Elias, når han drager tilbage til FC Midtjylland.

Frederik Nørgaard har som sagt fortid i forskellige store ungdomsafdelinger, og har tilmed også været på kontrakt i AC Horsens i to år. Han har været at finde på bænken i flere superligakampe, men har ellers været inde omkring reserveholdet i AC Horsens.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP