Fremad-direktør inviterer til pølser og bold

Af Mathias Dueholm

Lørdag lægger Riisvangen græs til absolut sidste kamp i 21/22-sæsonen, når Middelfart kommer for at redde livet i 2. Division. For Aarhus Fremad skal sæsonen lukkes og slukkes med manér, når vi jagter den sjette sejr ud af ti mulige i nedrykningsspillet.

Sæsonen som helhed har imidlertid ikke helt givet det afkast, som man ellers har fortjent, hvis man spørger direktør i Fremad, Lars Kruse:

”Vi har jo slet ikke fået nok mål eller point, det er jo ingen hemmelighed, i forhold til det arbejde vi har lavet. Jeg synes ikke vi har fået som fortjent, men sådan er fodbold jo bare så modbydeligt.”

Frem mod næste sæson, handler det da også bare om at holde snuden i sporet, ifølge Lars Kruse:

”Vi kan jo bare blive dygtigere og fortsætte med det vi gør. Vi skal blive mere kyniske og forsøge at lave statistikkerne om til resultater. Nu har vi lavet en fin signing i form af Christian Ege, og vi får flyttet lidt rundt, så der kommer jo til at ske lidt. Det er ikke fordi jeg er utilfreds med, hvordan det har været hidtil, men vi skal bare blive dygtigere.”

Som vi allerede har annonceret, er der gratis adgang på Riisvangen, og derudover er der arrangeret en hel del i forbindelse med klubbens jubilæum, og Lars Kruse håber da også på et velbesøgt Riisvangen.

”Jeg kan da kun opfordre dem, der overvejer det, til at komme af sted. Ud at få noget frisk luft og måske et par reparationsøl efter NorthSide, og så ellers bare komme op og købe en pølse og se noget fodbold,” siger Lars Kruse, inden han slutter af:

”Og så må vi jo ikke glemme, at vi skal tage afsked med Andreas Damgaard, der har sidste kamp som afvikler. Andreas har været en kæmpe støtte i klubben i mange år, så ham skal vi have sagt ordentligt farvel til.”

Kampen sparkes i gang på Riisvangen klokken 14.00, og efter slutfløjt vil der være et musikalsk indslag ved Jon Thomsen, samt opvisning af en af Danmarks bedste fodbold-freestylere i skikkelse af Jonas Clasen. Sidstnævnte vil desuden stå for en workshop i fodboldtricks.

Hele herligheden ender klokken 17.00. Der er vel dårligt nogen undskyldninger for ikke at troppe op. Vi ses på Vangen!

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP