Fremad fik uafgjort i Ringkøbing

Det var på papiret en af de nemmere kampe, da Aarhus Fremad søndag drog til Ringkøbing. Modstanderholdet ligger pt. næstsidst i 2. division vest.

Efter sidste weekends udradering af oprykningsrivalerne Marienlyst, var der lagt op til tre nemme point i søndagens kamp mod Ringkøbing. Det skulle dog vise sig at være nemmere sagt end gjort.

650 tilskuere var foreløbig rekord i denne sæson på Alkjær Stadion, og de var vidne til en målløs første halvleg. Begge hold havde et par gode chancer, men det var Aarhus Fremad, der viste de bedste takter.

Kort inde i anden halvleg kom så forløsningen.

Aarhus Fremad er kendte for at være farlige på hjørne, og denne gang var bestemt ingen undtagelse. 2. division vest-topscoreren Peter Rask Jensen er sidste mand, der får hovedet på, og han bringer dermed Fremad foran 1-0.

Målet blev indledningen til et stort Aarhus Fremad-pres, hvor bolden flere gange var tæt på at komme i mål – dog uden held.

I stedet lukkede man Ringkøbing mere ind i kampen og fem minutter før tid gav det pote. Hjemmeholdets Anders Vestergaard får foden på et glimrende indlæg og bringer dermed balance i regnskabet.

Kampen ender derfor 1-1, og da Marienlyst tog alle tre point i deres kamp, er de nu igen to point foran Fremad, der næste weekend tager imod Middelfart på Riisvangen.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP