Fremad led snævert nederlag

Skærmbillede 2013-11-03 kl. 17.41.16

Det var på alle måder en svær kamp, der ventede Fremad søndag på Sparekassen Thy Arena. Hjemmeholdet Thisted lå inden kampen på tredjepladsen i 2. division vest, mens gæsterne fra Fremad lå på 10.pladsen. En kraftig vind var imod Fremad i første halvleg, og det skulle vise sig at blive udslagsgivende. 

Der gik heller ikke længe, før Thisted bragte sig foran i opgøret. Allerede efter to minutter bringer thistedboerne sig foran på mål af Mathias Pedersen. 1-0 viste måltavlen.

“Der var total modvind, og Thisted får et hjørne, hvor bolden blæser ind i bagerste ende af feltet, hvor de kan prikke den ind. Det var meget demotiverende, fordi vores mål var at komme til halvleg med stillingen 0-0,” siger Christian Byskov.

Kort før halvleg får Alexander Jackson Møller gult kort, fordi Byskov beder en anden om at tage frispark. Det ser dommeren som et forsøg på at trække tiden på trods af, at man altså var bagud.

Kort inde i anden halvleg skulle Fremad-nedturen derfor blive endnu større. Der er blot spillet tre minutter, da Alexander Jackson Møller får sit andet gule kort og må gå tidligt i bad.

Det udnytter Thisted, og blot ét minut efter fører hjemmeholdet altså 2-0. Kasper Østervemb hed målscoreren. Fremad var dog ikke parat til at tage hjem uden mål, og det skulle give gevinst. I det 78. minut scorer Christopher Mannie sit tredje sæsonmål og gør det til kampens endelige resultat 2-1.

“Vi gik hele tiden med fornemmelsen af, at vi godt kunne få point. Vi var også tæt på at få endnu et mål til sidst i kampen, men Thisted formår at trække tiden godt, så de får sejren. Havde vi været elleve mod elleve hele kampen, havde vi helt sikkert fået point,” siger Byskov.

Efter 14. spillerunde ligger Fremad fortsat på 10.pladsen i 2. division vest med fem point ned til nedrykningsstregen.

 

Dagens startopstilling:

V. Krøyer
A. Nissen – Bjørn – Jackson Møller – Amstrup
Winther – Nørgaard – GP – Valentin
Breiner – Kempel

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP