Fremad sejrede i Greve

Efter et knebent 1-2 nederlag i forårspræmieren mod AB, skulle Fremad forsøge at rejse sig igen, da man lørdag besøgte Greve. Og det lykkedes – vi vandt 1-0 på et mål af anfører Andreas Damgaard.

På forhånd viste Fremad at Greve ville stå kompakt og lavt på banen og overlade bolden og initiativet til Fremad. Allerede efter et minuts spil viste Fremad også kombinationsspil af høj klasse og det udmøntede sig i en stor mulighed for Mike Vestergaard, der desværre overplacerede sin afslutning. Dette skulle vise sig at være billedet på stort set hele kampen. Fremad på bolden og i teten med Greve afventende og lukrerende på omstillingerne.
Efter et kvarters spil var Mike Vestergaard igen på spil i Greve feltet, da han kom først på et indlæg, men afslutningen strøg lige over Greve-målet. Kort herefter havde Jacob Torp og Mathias Nygaard gode frisparks muligheder, der dog begge strøg forbi stolpen.

Derfor var stillingen ved pausen 0-0.

Kampbilledet forsatte efter pausen og der skulle en blanding af et træt Grevemandskab samt formationsændring til før Fremad kunne score det forløsende mål. En andenbold efter et hjørnespark faldte ud for fødderne af Sebastian Skouboe, der ramte bolden noget skævt og derfor røg hen til en helt fri Andreas Damgaard, der roligt kunne dirigere bolden i mål, til stor forløsning for Fremad fansene.
” Vi spillede en god kamp, var tålmodige på bolden og gode i vores restforsvar. Vi håndterede Greves hårdtarbejdende aggressive mandaskab godt og burde nok have scoret en enkelt eller to mere, men vi er glade for at vi igen scorede efter en standardsituation.” Fortæller Cheftræner Morten Mølkjær

Med sejren holder Fremad fast i 3. pladsen i kvalifikationsspillet med 3 point over til HIK på førstepladsen.

Næste kamp for Fremad er på torsdag kl. 14.00 hvor Næsby kigger forbi Riisvangen.
Næsby har fået en god start på foråret med 4 point i de første to kampe.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP