Fremad smadrede Marienlyst hjem til Odense

Lørdag var der topbrag i 2. division Vest, hvor Marienlyst var på besøg hos Aarhus Fremad på Riisvangen. Kampen blev en sand afklapsning af fynboerne, hvor ‘Byens nr 2’ sendte Marienlyst hjem til Odense med et nederlag på 4-0.

Festlighederne begyndte efter 35 minutter, hvor Michael G. Pedersen slog til og sendte drengene foran med 1-0 på et straffespark,som blev sparket usvigelig sikkert ind af den rutinerede Aarhusianer.

To minutter senere gjorde Marienlyst det sværere for sig selv, da Mikael Knudsen fik rødt kort, efter at have nedlagt Peter Rask og dermed udløst det andet gule kort

Vi skulle nå et mål mere inden pause. Et mål, som Rune Friis stod for. En stor del af æren for målet skal dog tilskrives Peter Rask, som sled sig igennem på venstrekanten og tordnede frem ad banen i årets mest insisterende rush, hvorefter han lagde den perfekt ind til Friis, som nærmest bare skulle skubbe bolden over stregen.

Kort efter pausen var det Mathias Valentins tur til at komme på scoringstavlen til 3-0, og efter 54 minutter var det Michael Nørgaard, der nåede højest i en hovedstødsduel efter et hjørnespark og headede bolden ind til imponerende 4-0.

Resten af kampen cruisede gutterne sejren hjem, hvilket var til stor glæde for de 992 fremmødte fans, som var vidne til en enorm opbakning – specielt fra Aarhus Fremad Bawlers og Urbans, som gik forrest med trommer og slagsange.

Kampens resultat betyder, at vi nu igen ligger på divisionens 1. plads og kan dermed selv afgøre vores videre skæbne.

Næste opgave er oprykkerne fra Ringkøbing, som øjeblikkeligt ligger næstsidst i 2. division Vest. Til den kamp, kan du tage med på bustur. Læs mere her.

Forza Fremad!

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP