Fremad-topscorer inden Skive-opgør: – Det bliver en sjov kamp

Endnu et top-seks-opgør venter de stribede fra Riisvangen når Skive IK lægger vejen forbi lørdag. Topscorer Søren Andreasen forventer en seværdig kamp, som aarhusianerne trækker sig sejrrigt ud af.

Af Mathias Dueholm

Når Riisvangen Stadion atter slår dørene op lørdag, sker det i anledning af, at Skive IK kommer for at jagte tre point i 2. Divisions niende spillerunde.

For hjemmeholdet er lørdagens opgør endnu et i en lang række af kampe mod hold fra den eftertragtede top-seks, og derfor er Fremad-spillerne altså vant til det pres og den intensitet, der følger med.

Topscorer for Fremad, Søren Andreasen – der i øvrigt deler titlen med Lucas From, efter han gik helt balalajka mod FC Roskilde – ser frem til et interessant opgør, der falder efter en kampfri periode på to uger for de stribede.

”Jeg forventer en svær kamp, hvor begge hold gerne vil spille fodbold. Førhen var Skive et meget fysisk hold, men de har fået en ny træner, der gerne vil spille lidt mere med bolden. Så jeg tror det bliver en sjov kamp,” siger Søren Andreasen, inden han slår fast:

”Jeg tror vi har gode chancer for at vinde kampen, for jeg synes, at vi har et rigtig godt hold, som er blevet rigtig godt sammenspillet.”

Efter otte spillerunder har Søren Andreasen garnet hele seks gange i 2. Division, og er dermed en af rækkens farligste skarprettere. Et faktum, som selvfølgelig bekommer nummer 23 ganske vel.

”Som angriber er man jo til dels med for at score mål, så jeg er bare glad for, at jeg har fået puttet nogle stykker ind. Og så giver det selvfølgelig selvtillid til både mig og hele holdet, når vi scorer, så det er jo altid fedt,” siger Søren Andreasen.

Dommer Stefan Fyhn fløjter op til dysten mellem 2. Divisions nummer tre og nummer seks på Riisvangen lørdag klokken 14.00. Hvis du gerne vil se om Søren Andreasen rammer inden for skiven for syvende gang i sæsonen, kan du på forhånd købe din billet her.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs FA 2000

Seneste kamp

0 - 1

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP