Gammel kending vender tilbage til Riisvangen: – Der er stor tillid til mig

Efter at have været en del af opturen i B.93 laver Frederik Høgh nu skiftet tilbage til Aarhus Fremad, som han to gange før har tørnet ud for. Angriberen håber at kunne hjælpe klubben til en topplacering i den kommende sæson.

Af Mathias Dueholm

Aarhus Fremad var dér han første gang fik luft under vingerne som seniorspiller. Efter flere klubskifter returnerede han til Riisvangen, tørnede ud for de sort-gul-stribede i to sæsoner, for siden at skifte til Middelfart, Jammerbugt og endelig B.93. Nu vender Frederik Høgh så ”hjem” igen for at repræsentere Aarhus Fremad.

Den store angriber, der altså har en oprykningsfest med B.93 i frisk erindring, ser store og gode perspektiver i skiftet.

”Jeg havde muligheden for at forlænge med B.93, men jeg håber, ved at skifte til Fremad, at jeg kan komme til at spille en større rolle, og selvfølgelig bidrage med en masse mål,” siger Frederik Høgh.

Frederik Høgh i aktion for Aarhus Fremad under sit seneste ophold.

Skarpretteren, der har sine spidskompetencer i det opbyggende spil samt foran mål, tiltræder i Aarhus Fremad på en deltidskontrakt, der gælder for den kommende sæson. Det er i øvrigt samme vilkår, som mange af de øvrige spillere i truppen også er tiltrådt for nyligt, og det nye og mere professionelle setup på Riisvangen var også med til at overbevise Frederik Høgh om rigtigheden i et skifte til den aarhusianske klub.

”Nu går man (i Aarhus Fremad, red.) over til et større og mere professionelt setup, som giver nye muligheder, og det synes jeg selvfølgelig er superinteressant,” fortæller Frederik Høgh, inden han også fremhæver relationen til cheftræner Morten Dahm Kjærgaard som udslagsgivende:

”Jeg har løbende været i kontakt med Morten gennem foråret, og de snakke har selvfølgelig intensiveret sig undervejs. De har givet mig et rigtig godt indtryk af det arbejde, der bliver gjort i klubben, og jeg mærker en stor tillid til mig og til den rolle, som jeg skal ind og have.”

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs FA 2000

Seneste kamp

0 - 1

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP