God fight gav 3 point

af træner, Claus Christiansen. Foto af Gert Medom.

Lørdag havde vi besøg af Brønshøj, og det endte med en 1-0 sejr til os. Det var der dog ikke noget der tydede på i starten af kampen. Brønshøj startede kampen rigtig godt, og lagde et tungt pres på os, og det gjorde, at vi havde svært ved at få spillet til at hænge sammen. Efter 10 min. var det ved at gå galt da Brønshøj headede på overliggeren efter et hjørnespark. Gæsterne fik også underkendt et mål for offside, hvilket dog var korrekt.

Vi var kun i den periode sjældne gæster i deres felt, men første gang vi fik hjørnespark i det 22. min. kom vi foran 1-0 ved Nicklas Ullum. Derefter kom vi lidt bedre med i kampen, og Brønshøj mistede lidt momentum efter målet, der virkede som en kold spand vand i hovedet i det allerede våde vejr.

Resten af halvlegen bølgede det frem og tilbage, og vi kom til en enkelt stor chance, men Uffe Troensegaard flugtede over mål fra kort afstand.

Hele anden halvleg stod vi rigtig godt defensivt. Brønshøj maste godt på, og havde bolden meget, men blev ikke specielt farlige. Vi var for dårlige til at straffe udeholdet på omstillinger, og lukke kampen, selvom der var nok af muligheder for det. 10 min. før tid appellerede gæsterne for “hands” i straffesparksfeltet, men til vores held dømte dommeren ikke straffespark, og vi kunne ånde lettet op.

Efter 94. min. fløjtede dommeren kampen af, og vi kunne lidt heldigt tage de 3 point, og sætte dem ind på kontoen. Holdet arbejdede stenhårdt for sagen, og det skal spillerne have stor ros for. Vi mangler stadigvæk noget med bolden, men vi håber, at det kommer i takt med at banerne bliver bedre. 

Generelt en stor indsats, men især de 5 bagerste var stærkt spillende. Nu er der kontakt med midterholdene igen, og vi er pt. nr. 8 med 6 point op til 1. Pladsen, så det er en meget tæt række, hvor det gælder om at være klar fra start I alle kampe.

Næste kamp er lørdag den 23. april kl. 15 på udebane mod HIK. Det er femte gang på 30 dage vi sætter os i bussen og kører til hovedstaden!

Vi håber på endnu en god indsats, og på at få 3 point med hjem til Århus.

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP