God indsats gav desværre ingen point

Lørdag var vi på langfart, da vi skulle besøge Nykøbing FC som har til huse på Falster. Vi var lidt skadesramt, men fik så set de næste i rækken, og de gjorde det godt. Vi startede med at lægge et højt pres på Nykøbing og det lykkedes rigtigt godt, og vi kom til nogle store chancer til Malte Færge og Mathias Valentin, men deres keeper Thomas Villadsen reddede flot begge gange. Og mens vi sad på kampen kom Nykøbing foran 1-0 efter  25 min. og det var en kold spand vand i hovedet på os. Kampen skiftede herefter karakter og Nykøbing var nu bedst. De fik også øget til 2-0 på en omstilling efter 35 min. og der så vi skidt ud forsvarsmæssigt. Men 2-0 og vi havde følelsen af, at vi kunne vende kampen.
 
2. halvleg blev en meget chancerig affære i begge ender. Vi prøvede at spille godt med og bolden blev flyttet godt rundt og det var ufatteligt at vi ikke kom på tavlen denne dag. Vi producerede kæmpe chancer men igen var deres keeper stærk, og han blev fortjent valgt til kampens spiller. Nykøbing havde også store chancer men også vores målmand Peter Ravn stod en god kamp. Der var startdebut til Mathias Aakjær og han gjorde det fremragende, og var sammen med Peter Ravn vores bedste i dag, men generelt spillede vi en flot kamp, men manglede lige slutproduktet nemlig at score mål. Det endte med et nederlag på 2-0 og Nykøbing røg dermed op på 3. pladsen, som giver oprykning til 1. division. Så det bliver en spændende sidste runde.
Spillemæssigt flytter vi os i en god retning, og det lover godt for den kommende sæson. Vi har dog en sidste kamp, og det er på FREDAG kl. 19, hvor vi tager imod HIK.

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP