God sejr i afvekslende kamp

Lørdag blev det til en 3-2 sejr over lokalrivalerne fra VSK Århus efter en føring på 2-0 ved pausen. Det var et meget koncentreret hold der kom på banen. Vi vandt de fleste nærkampe og spillede en fin omgang fodbold. Vi kom foran efter 12 min. da Jacob Eriksen scorede med et fladt spark og efter 26 min. blev det 2-0 ved Esben Lauridsen. Han modtog bolden i højre side og driblede ind i feltet og scorede via målmanden. Han blev dog i denne sekvens skadet og det samme blev forsvarer Michael Sten, så vi måtte skifte 2 mand efter 35 min. Det gav noget uro, og VSK kom bedre med i kampen, men 2-0 efter de første 45 minutter var fuldt fortjent.

2. halvleg startede med VSK i teten. De reducerede til 1-2 efter 49 min. og det blev 2-2 efter 51 min. efter et dumt boldtab midt på banen. Vi var i den periode noget rystet men fik reddet stormen af. Vi kom gradvist bedre med, og kom foran 3-2 efter 72 min., da Lasse Nørdam scorede på et skud fra kanten af feltet. VSK pressede på for en udligning men det lykkedes ikke og vi burde have lukket kampen på en af de omstillinger vi kom til, men der manglede vi skarpheden.

Men en meget vigtig sejr og vi fastholder vores 3. plads med 4 point ned til 5. pladsen.  Næste kamp er på lørdag hvor rækkens nr. 4 Kjellerup kommer på besøg. 

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP