Habibi til Fremad

Arfan Habibi skifter fra Vatanspor i Danmarksserien til Aarhus Fremad. Habibi er en teknisk meget stærk midtbanespiller som har sine forcer i det offensive spil.

Den 20-årige midtbanespiller med de afghanske rødder har fået sin fodboldopvækst i AGFs ungdomsafdeling. Som 15 og 16-årig var han med omkring u-landsholdene og som U19 spiller trænede han med Morten Wieghorsts og senere Glen Riddersholm superligatrup, hvor han også var med på træningslejr.

Det skulle dog vise sig ikke at være nok for at tilspille sig en fuldtidskontrakt, så derfra gik turen over Brabrand til at finde sine fødder i seniorverdenen i Vatanspor. Nu er gnisten og modet på nye udfordringer fundet igen.

” Jeg har været rigtigt glad for den tryghed og tillid Vatanspor har vist mig, og nu er jeg klar til nye udfordringer” fortæller Habibi og fortsætter;

Bare det skulle spille på et højere plan igen, og det at skulle træne oftere, er med til forme mig hen mod endnu bedre fodboldspiller, så jeg forhåbentligt kan tage små skridt på vej mod mit helt store drøm, som er at skulle leve af det en dag. Endvidere havde jeg nogle gode snakke med Mølkjær, hvor jeg efterfølgende blev enige med mig selv det er det her jeg ville. Nu kendte jeg Mølle fra min tid i AGF som jeg var klart bedst under i sin tid dengang. Så jeg ved på forhånd hvad jeg går ind til, hvilket har været med til at gøre beslutningen nemmere for mig”

Cheftræner Morten Mølkjær beskriver Arfan som en meget kommunikerende teknisk dygtig fodboldspiller med en stor vindermentalitet, hvilket hans holdkammerater og trænere vil komme til at se og høre meget i dagligdagen.

Inden cheftræneren når at sætte flere ord på den unge midtbanespiller, bryder Habibi (symptomatisk nok) selv ind;

” Man kan aldrig få nok med sejre, selv til træning skal mit hold vinde hver gang ellers har det personligt været en dårlig træning for mit vedkommende”

 ”Min målsætning for forårssæsonen er at spille så mange kampe fra start, og det ved jeg kræver en enorm hårdt arbejde og det er jeg klar til yde. Samtidig kommer jeg med en enorm sult for at vise mig frem, og det bringer mig til at jeg skal være kampafgørende både offensivt og defensivt, men specielt offensivt med mål og assist. Det er nok min teknik, overblik og så er jeg også en leder på banen. Det er nogle af de evner jeg mestre bedst”

 

” Ellers glæder jeg mig til at møde nye holdkammerater og de mennesker omkring klubben, specielt hjørnebanden” slutter Habibi, der læser til pædagog på VIA samt arbejder ved studie og fodbold som kontaktperson i Århus kommune.

 

Fakta

Navn: Arfan Habibi

Født: 29. marts 1997

Position: Central Midtbane, Venstre Midtbane

Tidligere klubber: Agf, Brabrand, Vatanspor

 

Velkommen til Fremad Arfan

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Ishøj IF

Seneste kamp

1 - 2

Aarhus Fremad vs FC Roskilde

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP