Hauge er her for at blive – ”Jeg er sindssygt glad for at være i Fremad”

Fremads midtbaneanker Lasse Hauge har sat sin underskrift på en ny kontrakt, så den nu gælder til 2024.

Af Mathias Thomsen

76 kampe er det indtil videre blevet til for 24-årige Lasse Hauge, og det bliver formentlig langt fra de sidste, eftersom det unge midtbaneanker har forlænget sin aftale, så den nu gælder til januar 2024.

Da Lasse Hauge kom til klubben i 2018 fra Nørre Åby IK, spillede han i første omgang på Aarhus Fremads Danmarksseriehold. Men der gik ikke mere end halvandet år, før han blev rykket op i 2. Divisionstruppen, hvor han sidenhen er blevet en af holdets helt store profiler, ifølge cheftræner Morten Dahm Kjærgaard.

”Lasse er en vigtig spiller i måden vi spiller på, samt måden vi skaber dominans på i kampe. Han er en af de spillere, der er mest på bolden på vores hold og trives godt i det, hvor han hele tiden har formået at lægge på både sin spilforståelse – som er høj i forvejen – men også hans generelle niveau”, siger Morten Dahm Kjærgaard.

Hovedpersonen selv ser meget frem til at være en del af Fremads projekt på længere sigt. I denne sæson er det blevet til 13 kampe med 2 mål til følge i en yderst godkendt 2. Divisionshalvsæson. Holdets nuværende form har dog heller ikke gjort en allerede nem beslutning sværere:

”Det har selvfølgelig spillet ind, at det går så godt, som det går sportsligt. Men jeg havde nok forlænget alligevel, fordi jeg synes, det er så fedt at være i klubben. Det er mit liv, som er deroppe, og jeg har så mange gode kammerater i klubben, at der ikke rigtig er andre klubber, som vil give mening for mig at spille i”, siger Lasse Hauge.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs FA 2000

Seneste kamp

0 - 1

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP