Hjørngaard er tilbage i Aarhus Fremad

Fra første træning i det nye år har vi haft en gammel kending på træningsbanen i form af Kasper Hjørngaard, som er tiltrådt om assistent for vores Danmarkseriehold. 

Kasper siger om hans nye rolle og tilbagevenden til Fremad efter hans stop som spiller i sommeren 2019. 

“Da jeg stoppede tilbage i sommer, havde jeg virkelig brug for en pause. Jeg skulle lige have lidt luft væk fra det fodboldmæssige. Der gik dog ikke lang tid, før at jeg godt kunne mærke, at jeg savnede omklædningsrummet og atmosfæren omkring klubben. Så inderst inde har jeg nok gået og håbet på, at der ville blive en plads til mig på et tidspunkt. Så da Lars ringede i sidste uge skulle der heller ikke meget betænkningstid til. Jeg skulle lige vende den på hjemmefronten, men her jeg kunne mærke, at hun måske også bare gerne ville have mig ud af døren.

Jeg er rigtigt glad for, at Fremad havde mig i tankerne og jeg sætter stor pris på, at det er her jeg kan finde ud af om trænerrollen er noget for mig i fremtiden. Jeg ser utroligt meget frem til at skulle være en del af et super kompetent trænerteam, hvor jeg kan gå og suge lidt til mig hver dag.

Det bliver dog lidt specielt lige pludselig at skulle træne mange af mine gamle holdkammerater og det skal jeg lige vende mig til og finde min rolle i. Jeg vil dog sige at allerede efter den første uge, har spillerne taget vanvittigt godt i mod mig og det er jo det som kendetegner denne klub.” slutter ‘Hjørne’, som han går under efter hans mange år i klubben. 

Cheftræner Morten Kjærgaard siger om ansættelsen af Kasper Hjørngaard: “Kasper kommer med Fremad kulturen i hjertet, og vi er meget glade for at Kasper vil starte sin trænerkarriere her i klubben.
Vi ser frem til at udvikle Kasper som træner og at få glæde af hans kvaliteter på træningsbanen samt hans vindende personlighed”

Velkommen tilbage ‘Hjørne’

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP