Hurtigløberen Kubel efter topkamp – ”Det var en lækker sejr”

Aarhus Fremad tog søndag vigtige point i topstriden, da de slog rækkens førerhold, B.93, med 2-0. Hermed fuldendte Fremad en nærmest perfekt uge.

Af Mathias Thomsen

At Fremad sluttede uge 42 af med en målscore på 6-0, efter kampe mod Superligagiganten Brøndby IF og 2. Divisionens førerhold, B.93, lå ikke just i kortene. Ikke desto mindre blev dette faktum, da de solgule-helte fra Riisvangen slog københavnerne med 2-0, på mål af Mathias Kubel og Lasse Hauge. Førstnævnte har den seneste uge haft en stor hovedrolle kampene, eftersom han ligeledes var at finde på scoringstavlen mod Brøndby IF.

Ifølge Kubel selv, har han spillet fint i sæsonen. Han kunne dog godt have scoret flere mål.

”Jeg er glad for endelig at få scoret nogle mål. Jeg føler, at jeg har haft nogle kampe, hvor jeg godt kunne have fået lidt mere ud af mine chancer. Så jeg er egentlig bare glad for at få den puttet i kassen”, siger Mathias Kubel

Der skulle heller ikke gå længe før selvsamme Kubel fik bolden i netmaskerne – kun 20 minutters fodbold siden hans scoring mod Brøndby (det 14. minut). Målet kom efter en god indledning fra Fremad, som dominerede spillet fra start.

”Vi starter kampen godt ud, hvor vi får skabt mange chancer og presser godt. Samtidig holder vi B.93 fra vores eget mål. Jeg tror faktisk ikke, at de har et skud på mål, de første 25 minutter”, siger Mathias Kubel.

Efterfølgende bliver kampen mere lige. Det er dog Fremad, som med et kvarter igen kan lukke kampen på et mål fra Lasse Hauge.

Fremad har gennem en længere periode haft det resultatmæssigt svært mod Boldklubben fra 1893. De seneste tre indbyrdes opgør er endt med en sejr til hovedstadsklubben, hvilket gør denne sejr ekstra sød.

Spørger man Kubel, hvorfor det endte med 3 point denne gang, skyldes det primært en stor tro på egne evner internt i truppen:

”Vi har haft det lidt svært mod dem, men lige nu er vi inde i en periode, hvor vi har rigtig meget selvtillid, og så vinder man også de kampe, som er tætte”, konstaterer Mathias Kubel.

Med sejren ligger Aarhus Fremad nu på en tredjeplads med to point op til førstepladsen. Ifølge Kubel er der fortsat lang vej til en oprykning, men de seneste resultater har givet optimisme. ”Hvis vi spiller, som vi gør lige nu, så kommer vi til at spille med helt i toppen

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs FA 2000

Seneste kamp

0 - 1

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP