Jacob Eichner forsætter med cheftræner for DS

Jacob Eichner forsætter som DS cheftræner i 2021. 

Det er med stor glæde at vi kan fortælle, at vi forlænger samarbejdet med vores nuværende cheftræner for andetholdet i Danmarksserien Jacob Eichner. 

Du kan her læse hans bevæg grunde for forlængelsen

Jacob Eichner: ‘Jeg forlænger aftalen, fordi klubben er kommet til at betyde meget for mig. Vi har over en længere periode rykket os i en god retning, sammen. Der bliver hele tiden bygget på, både på og udenfor banen, og der er mange dygtige og ambitiøse mennesker i Aarhus Fremad, som skal have en stor del af æren for det. Klubben tør være nytænkende og leder hele tiden efter nye muligheder for at forbedre sig, uden at gå på kompromis med den stærke kultur, som kendetegner Aarhus Fremad. Den udvikling vil jeg gerne fortsat være en del af, da jeg føler jeg fortsat kan gøre en forskel. Personligt har jeg et stort ønske om, at udvikle mig og have følelsen af, netop at gøre en forskel. Lige siden jeg kom til klubben har jeg mærket en stor opbakning, forståelse og tillid, hvilket, jeg tror, er afgørende for alle mennesker når de skal udvikle sig og præstere på et højt niveau.

Hvem havde indflydelse på dit valg?
Først og fremmest den opbakning jeg mærker hjemmefra, hvor min kæreste Anne, har udvist stor forståelse for og støtter mig i, at jeg har en stor passion for fodbolden. Der er ingen tvivl om, at hun engang imellem må ofre nogle ting, for at jeg kan udleve et personligt behov.
Og så har hele spillergruppen været meget afgørende. Vi har en meget stærk kultur i Aarhus Fremad, hvor alle, uanset om man spiller for 2. Division eller DS, respekterer og behandler hinanden ordenligt. Hos spillerne har jeg mærket en stor opbakning til, at jeg skulle fortsætte, hvilket betyder meget for mig. Den samme opbakning har jeg mærket hos mine dygtige kolleger i trænerteamet omkring 2. Division, Morten, Martin og Damme, og omkring DS, hvor Kasper Hjørngaard, giver mig et stærkt modspil i dagligdagen og løfter nogle opgaver, som gør, at jeg kan have en god balance i min tilværelse. Og så nyder jeg, at være en del af ledergruppen i Aarhus Fremad. Udover at alle er ambitiøse og vil klubben det bedste, mærker jeg en stor anerkendelse af hinandens arbejde. Lige fra holdledere, fysser og trænere til direktør og bestyrelse.

Hvad forventer du af fremtiden?
Jeg forventer, at vi bliver endnu dygtigere i vores præstationer på banen og fortsætter udviklingen af vores spillestil. Vi skulle lige bruge de første kampe efter sommerpausen på, at komme tilbage i turneringsmode (DS spillede ingen turneringskampe i foråret). Vi satte egentlig nogle fine præstationer sammen, men vi lavede nogle personlige fejl, som, i min optik, var udtryk for manglende skarphed og koncentration pga. den lange pause fra turneringskampe. Siden har vi løftet vores niveau og vi har set, at vi, når vi gør de ting vi træner på og har aftalt, leverer på et godt niveau. Som DS-hold i Aarhus Fremad har vi også en fornem opgave i, at forberede nogle spillere til 2. Divisionsholdet, og det forventer jeg, at vi kan fortsætte med, så vi bidrager til at løfte niveauet i hele klubben og dermed kommer tættere på, at indfri drømmen om 1. Division i Aarhus Fremad.

Vi glæder os til at følge DS holdet i 2021 under Eichners ledelse

#dsng #forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP