Kæmpe LIVE-weekend i KanalSport Divisionen

Igen i den kommende weekend disker www.kanalsport.dk op med hele fire LIVE-kampe fra KanalSport Divisionen. Samtidig står Bet25 klar med masser af målscorerspil og flere gode tilbud på kampene.

KanalSport Divisionen buldrer derudaf, og igen i den kommende weekend har rækkens navnesponsor disket op med et tætpakket program.
Fra fredag til søndag bliver seerne forkælet med hele fire LIVE-kampe – få hele overblikket nedenfor: 

Fredag kl. 19:00: Thisted FC – Aarhus Fremad
Fredag kl. 19:00: Hvidovre – Brønshøj
Lørdag kl. 15:00: FC Svendborg – Fremad Amager
Søndag kl. 15:00: Nykøbing FC – Frem

Frem, som søndag tørner sammen med Nykøbing FC, har overrasket de fleste og topper lige nu Pulje 2 med 10 point i de første fem kampe. Heller ikke manden ved roret havde forestillet sig, at han efter de første fem spillerunder skulle stå med et førerhold i KanalSport Divisionen.

– Jeg går og laver lidt grin med det, og det er den der brumbassehistorie. Brumbassen ved ikke, at den ikke kan flyve, og vi ved ikke, at vi ikke kan ligge nummer 1. Vi gør det bare, og det er jo imod alt, når man kigger på budgetter og på de 12 spillere, der har forladt os, fordi de ikke kunne få en aftale igennem økonomisk osv., siger cheftræner Henrik Gundersen og tilføjer:

– Men man må sige, at dem der har været, og dem der vil dø for projektet, har endnu engang bevist, at de kan løfte opgaven.

Fodboldekspert vurderer runden

Forud for den kommende spillerunde i KanalSport Divisionen har fodboldekspert Michael Madsen givet sit bud, hvilke kampe der er værd at holde et vågent øje med.

Den tidligere Brøndby-spiller har i den forbindelse bl.a. kigget mod københavneropgøret imellem Hvidovre og Brønshøj, hvor han spår mange tilskuere på lægterne og en hjemmesejr til Hvidovre-mandskabet. Samtidig har han sat fokus på Pulje 1, hvor især ét opgør har fanget hans interesse.

Klik ind på www.kanalsport.dk og se både optaktsindslag samt ekspertråd fra Michael Madsen. 

Unikt: Masser af målscorerspil

Også hos Bet25 er der stor fokus på landets tredjebedste fodboldrække. Som den eneste bookmaker har Bet25.dk et hav af målscorerspecials ude på alle weekendens kampe i KanalSport Divisionen, hvor der er mulighed for at spille på scoringer fra flere af rækkens største profiler.

Derudover har bookmakeren disket op med flere gode tilbud i forbindelse med weekendens LIVE-kampe. Bliv meget klogere på de forskellige tilbud på KanalSport.dk eller www.bet25.dk.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP