Optakt: Fremad – FC Djursland

Efter en lang og tør sommer, skal der endelig trylles på banen, drikkes fadøl på lægterne og skråles hos ”Hjørne-banden” på Riisvangen igen. Oprykkerne FC Djursland er modstanderen, som skal give Fremad sæsonens første sejr, og sejr skal der til, hvis vi skal følge med de andre topklubber.

Fusionsklubben FC Djursland tabte deres første kamp i Djursland mod Næsby med 2-0, men det er ikke et hold, som skal undervurderes. De har oprustet sig med tre kontraktspillere inden sæsonstart, og deres mål er at rykke op i 1. Division inden for de næste par år.

Aarhus Fremad har aldrig tabt til FC Djursland, og sidst de to hold mødtes var tilbage i 2010/2011 sæsonen, hvor Fremad begge gange triumferede med en 2-1 sejr.

Recepten er da også klar for Fremad, til hvordan de skal vinde.

”Vi skal bare få bolden ind i kassen. Vi vandt skudstatistikken 14-4 mod Thisted sidste weekend, så vi gør tingene rigtigt. Nu skal vi bare score,” siger assistenttræner Christian Byskov.

Der er ingen ændringer i truppen i forhold til sidste kamp, så nu er der ikke andet for, end at håbe på Tollefsens og co.’s første tre point og en dejlig eftermiddag på Riisvangen

Forza Fremad.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP