Kampoptakt: Ringkøbing – Aarhus Fremad

På søndag gælder det top mod bund, når Aarhus Fremad drager så langt vest Danmark rækker og møder Ringkøbing IF. Vestjydeklubben er oprykkere fra sidste sæson og ligger p.t. næstsidst i 2. Division Vest. De fem sejre, der er kommet i hus, er alle hentet hjemme på Green Arena, så det er et betydelig stærkt hjemmebanehold, Fremad skal oppe imod. Det mærkede Fremad senest i landspokalturneringen i august, hvor det kun blev til en smal 2-1 sejr.

Ringkøbing IF har alle mand til rådighed, og Aarhus Fremad skal især passe på angriberen Lennard Lauridsen. Vestjydebomberen ligger nr. tre på topscorerlisten og har scoret knap halvdelen af Ringkøbings mål.  

Får forsvaret styr på ham, ligner det dog en fremad-sejr. De gul- og sortstribede fra Aarhus har i øjeblikket momentum og har vundet tre kampe i streg – ikke mindst den suveræne 4-0 nedsabling af topholdet Marienlyst i sidste runde. Derudover er det endnu kun blevet til århusiansk sejr, de to gange Aarhus Fremad og Ringkøbing IF har krydset klinger.

En sejr skal det dog også blive til, hvis Aarhus Fremad skal blive ved med at sidde på tronen af 2. Division Vest. Marienlyst tager fredag aften imod Otterup, hvor vi må forvente, at hjemmeholdet tager alle tre point.

Malte Færge Nielsen og Anders Brøchner sidder stadig ude med skade, men ellers er holdet fit for fight. Danske spil lover kun pengene 1,38 gange igen for Fremad-sejr, så lad os håbe, at det holder stik, og at Aarhus Fremad snupper sin fjerde sejr på stribe og tager endnu et skridt imod den endegyldige oprykning til 1. Division.

Forza Fremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP